Mi van azoknak az embereknek nevezett patkányoknak az agya helyén, akik a panel lakások emeleteiről szokják rendszeresen kirázni a szőnyeget?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 13:28
3/8 anonim válasza:
Esetleg levinni és ott kiporolni?
4/8 anonim válasza:
Akkor a földszintiek fognak pampogni. Megjegyzem, én még nem láttam embert lakótelepen, aki mondjuk takarítás közben 8 futószőnyeget hurcolászott volna le az utcára kirázni. Engem nem zavar ha fölöttem rázzák ki a szőnyeget, ugyanaz a por jön ki belőle, ami bemegy a lakásba kintről...Csupán visszaforog a természetbe. Ennél nagyobb bajom ne legyen soha.
5/8 A kérdező kommentje:
Alternatíva: porszívó, takarítógép, takarítócég, porolás az épület előtt,ott ahol senkire sem hullik rá más ganéja. Erősen feltételezhetően nem az alsó szomszédok vitték oda azt a mocskot amit az ilyen retardáltak a másikakra porolnak...
2011. júl. 24. 15:53
6/8 anonim válasza:
Vékony futószőnyeget, kisebb dekorszőnyeget lehetetlen kiporszívózni, pedig többször próbáltam. A por pedig a levegőből száll be a lakásokba, nem a lakásban képződik.
7/8 anonim válasza:
Esetleg ha nem a földszintiek ablakánál, hanem még egy kicsit arrébb porolná ki? Nem tűnik megoldhatatlan problémának.
8/8 anonim válasza:
Sajnos a panelban rettentő nagy az egy négyzetméterre eső életképtelen, lecsúszott takony prolik létszáma, akik a spontán parasztságukkal vagy nemtörődömségükkel mérgezik a ház életét. A szemetet meg a port az ablakon át távolítják el (konyhai maradékokat is), rosszabb esetben széthajigálják a lépcsőházban, mert hát úgyse ők takarítanak...
Az ilyen türhő tapló sudribunkó véglényekkel nem érdemes beszélni se: ha magától nem képes felfogni hogy ilyet nem csinálunk, mert nem európai dolog, akkor vagy elviseled a taplóságát, vagy fogsz egy tonfát és eltöröd a fején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!