5 éves a fiam, amikor rajzol, akkor az embereknek rendszeresen nem rajzol kezet. Ez jelenthet valamit?
Miért nem kérdezed meg töle???
Elözször ott kell kezdeni.
"Nem vagyok pszichológus, de azt tudom, hogy nagyon rosszat jelent."
Na, így kell pánikba kergetni egy aggódó anyát! Akkor is gratulálnék, ha szakemberként mondanál így véleményt, de hogy nem is értesz hozzá... Kb. olyan, minthogy azt mondja valaki, hogy fáj a feje, én meg erre, hogy hát nemm vagyok orvos, de tuti agydaganatod van. Közben meg lehet, hogy csak nem ivott vagy álmos.
Kérdezd meg a gyerkőcöt, hogy mi az oka, lehet, hogy egyszerűen nem szeret kezet rajzolni. Ha meg aggódsz, kérdezz meg egy szakértőt vagy az óvodában pszichológust, csak ne olyat, aki jól megijeszt alaptalanul.
Szent Isten! Na így kell egy szerencsétlen gyerekből idegbajost csinálni.
Először kinevezi a sok botcsinálta pszichiáter idiótának, aztán még el is zavarják kezelésre. Akkor aztán tuti lökött lesz.
Űrhajót sem tudtok vezetni, atomerőművet sem tudtok működtetni, azt még sem próbáljátok. De a pszichológiához mindenki ért, mert a jósláshoz, a focihoz és a közgazdaságtanhoz.
Nyugodj meg, majd rajzol kezet, ha az szerinte fontos lesz. Örülj neki, hogy egyáltalán rajzol. Ha nem rajzolna, akkor azért aggódnál. hagyni kell a gyereket, nem folyton aggódni. Nem tud gyerek lenni! Hagyd gyereknek lenni, úgy sem lesz sokáig.
Vagy felsőfokú festőművész képző óvodába jár?
Vedd ki, írasd be normál óvodába.
Oh Di Immortales!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!