Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak segitség nagyon...

Mit csináljak segitség nagyon erős szorongás?

Figyelt kérdés

Helló Mindenki!

Azt a gondom hogy régóta szorongok kb 7-8 éve ! 4 éve meg depreszióm van, és most hogy suli kezdés van extrém erősen rám jött vasárnap óta nem tudok aludni tiszta ideg vagyok,erősen szorongok féllek . Látnom kell a volt barátnőm aki miatt is szorongásom van , az osztálytársaim nem bírnak és mikor kinevetnek akkor is erős szorongásom van mikor bent vagyok a terembe izzadok. Hazaértem és nagyon elfáradtam lázas is lettem. Hol kérhetek vészhelyzet esetén segitséget szűleim leszarnak nővéremék is. Én én ezt nem bírom, ez az útolso évem de most nagyon rámtört.Még ha itthon vagyok akkor is szorongok ha már csak a suli eszembe jutt most is bevettem 2 Valeriana Relaxot ,de nem segitett semmit se.

2012. szept. 3. 23:55
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Nem ez egy másik Karcagra kell mennem vagyis ide útalt be az orvos , hát teákat isszom igy kezzelem magam , nem tudom szedjek a gyógyszert mert félek nem hat semmitse.
2012. szept. 10. 00:24
 42/48 A kérdező kommentje:
Megvolt Karcag.. csak a szorongásomra kaptam gyógyszert,.végig se hallgatak.. nagyon bunkok.. 3 sornyit meséltem utána küldtek a csába .. Szerintem keressek egy másikat.
2012. szept. 18. 14:22
 43/48 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, ha minőségi ellátást akarsz, magánrendelésre kell menned.... De nagyon megéri.
2012. szept. 19. 10:55
 44/48 A kérdező kommentje:
Igen.. Nővérem Elintézte hogy Tiszafüreden járhassak magán pszihologushoz. Jövöhét péntektöl, de nehéz kivárni.
2012. szept. 20. 17:06
 45/48 anonim ***** válasza:
Jól van. Örülök neki.
2012. szept. 20. 17:10
 46/48 A kérdező kommentje:
Kösszi a választ!! Remélem segit hogy helyrejöjjek! :)
2012. szept. 20. 19:35
 47/48 anonim válasza:
Nagyon régi a kérdés, de segített valamit a dolog? Javult a helyzet?
2016. szept. 19. 08:35
 48/48 anonim válasza:
Engem is érdekelne.
2022. júl. 3. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!