Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak segitség nagyon...

Mit csináljak segitség nagyon erős szorongás?

Figyelt kérdés

Helló Mindenki!

Azt a gondom hogy régóta szorongok kb 7-8 éve ! 4 éve meg depreszióm van, és most hogy suli kezdés van extrém erősen rám jött vasárnap óta nem tudok aludni tiszta ideg vagyok,erősen szorongok féllek . Látnom kell a volt barátnőm aki miatt is szorongásom van , az osztálytársaim nem bírnak és mikor kinevetnek akkor is erős szorongásom van mikor bent vagyok a terembe izzadok. Hazaértem és nagyon elfáradtam lázas is lettem. Hol kérhetek vészhelyzet esetén segitséget szűleim leszarnak nővéremék is. Én én ezt nem bírom, ez az útolso évem de most nagyon rámtört.Még ha itthon vagyok akkor is szorongok ha már csak a suli eszembe jutt most is bevettem 2 Valeriana Relaxot ,de nem segitett semmit se.

2012. szept. 3. 23:55
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Jól van, örülök neki! :)

Aludj jól!

2012. szept. 5. 00:10
 32/48 A kérdező kommentje:

Aludtam 3 órát! De Hazaértemis nagyon fáradt vagyok folyik róllam a víz ,idegges vagyok és nagyon rossz a kedvem is.

Nem tudom hogy bírom ki ezt sokáig.

2012. szept. 5. 14:15
 33/48 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet sokáig bírni, segítségre van szükséged. De hamarosan kapsz is segítséget szerencsére! :)
2012. szept. 5. 15:04
 34/48 A kérdező kommentje:
Igen! Már nagyon várrom 18-án megyek,, és addig remélem kibirom. Oktober elején Napsugár egy aranyos Kedves lány meg fog ölelgetnI! BUdapesti haverom unokatestvére! Tetszem neki szerintem!
2012. szept. 5. 15:31
 35/48 A kérdező kommentje:
Leszar. engem és már Miatta is szorongásom van..
2012. szept. 8. 20:40
 36/48 anonim ***** válasza:

Már csak 9 nap a segítség! :)

Hová mész? Ne csak gyógyszert adjanak, hanem ássatok együtt a dolgok mélyére.

2012. szept. 9. 00:36
 37/48 A kérdező kommentje:
Hát. a papiron az van hogy Karcag és hogy PSzihiáter , azaz itt az lesz a gond hogy csak Gyógyszert kapok. De remélem az is segit, már valamivel jobban vagyok, de azért mert ittam rengteten Pezsgőtabbletás vitaminokat meg magnéziumot,+ Szeddem a Valeriana Relaxot is meg Orbánc Citromfű+Komló teakeveréket isszok ellégé töményet. Ha Szeddem a gyógyszerekket nem fogja Rontani az állapotomat ? Mert már nem egyszer volt ilyen :S ezért féllek valamit is szedni.
2012. szept. 9. 10:47
 38/48 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan hat majd a gyógyszered, de állandóan vissza kell jelezni a pszichiáternek, mondani, hogy most úgy érzem, így és így hat stb. És akkor tudja növelni/csökkenteni/megváltoztatni...

De most másik pszichiáterhez mész, mint eddig??? Kéne egy állandó.

Mit is mondtál, azt a gyógyszert felírták neked, vagy magad kezdted szedni?

2012. szept. 9. 11:12
 39/48 A kérdező kommentje:

Hát Ezt Réggeben szedtem kb 1.5 éve Itthon találtam és Áprilisba elkezdtem szedni a prozacot csak mivel felerősitette a tünetteim meg nem lettem jobban leáltam mert hasogattott a szívem. Ezért Június elején leálltam vele.

Azt hittem hogy 2 hónap múlva kifejti hatását! Idáig Vitaminokal elégé tudtam javitani a dolgon csak az omega 3 Se Olcso ha többet veszek belőle. Diáként nem tudom

2012. szept. 9. 14:42
 40/48 anonim ***** válasza:

Jajajjjj... Nem szabad magadtól beszedni valamit, még akkor sem, ha másfél éve orvos írt fel. Az akkor volt. A pszichiátriai gyógyszerek komolyak, nem kapkodjuk be, mint egy fájdalomcsillapítót...

Ugyanahhoz mész, akinél voltál?

2012. szept. 10. 00:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!