Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy segítsek neki?

Hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés
Van/Volt 1 nagyon jó barátom egészen ovodától fogva benne volt a "bandába" Viszont tavaly elkerült egy msáik suliba pestre (nem épp elit) és teljesen megváltozott. A nyáron már teljesen kifordult önmagából szinte mindennap be volt drogozva (azt hiszem már lövi is magát) és teljesen más lett rá sem lehet ismerni. Teljessen el van fogyva mintha 1 zombi lenne nem érdekli már semmi de semmi. Próbáltunk vele beszélni már amikor kicsit is "józan" volt de semmi eredménye. Többen már azt mondják hogy hagyjuk a pi*sába ő már nem az aki régen volt és ő akarta hogy ilyen legyen, ha akarna vissza tudna állni de nem akar. Én szeretnék rajta segíteni de nem tudom hogyan. Ötlet?
2012. szept. 3. 06:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szép tőled, hogy más keresztjét akarod cipelni, de ha ő nem akar változtatni, akkor akarata ellenére nem lehet kényszerrel fellépni.
2012. szept. 3. 07:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Szülei nem veszik észre? Vagy a környezete, aki tudna hatni rá?
2012. szept. 3. 08:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem nagykorú, úgy tudom a szülei döntésére elvihetik intézetbe, ahol segítenek neki leszokni. Ez jó megoldás lehet. Na meg valahogy el kéne szakítani a barátaitól.
2012. szept. 3. 12:33
 4/4 A kérdező kommentje:
18 elmúlt a szüleit nem érdekli...
2012. szept. 3. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!