Mi történik ha öncélúan elkezdem elhagyni az antidepresszánst? Részletek lent.
Ha nem tudsz együttműködni az orvosoddal, akkor azt javaslom, hogy válts szakembert. Nekem sem az első (és nem is a 2., hanem a 3. jött be).
Milyen gyógyszereket szedsz?
Antidepresszást egyik napról a másikra hagytam abba szedni, nem volt mellékhatás. (orvos mondta amúgy, hogy ne szedjem már, de gondolom, ha saját ötlet lett volna, hogy abba hagyjam, akkor se lett volna semmi mellékhatás. (1 vagy 2 évig szedtem ssri-t, előtte pár hónapig mao gátlót, de az nem használ- de lehet hogy csak az akkori orvosom volt gáz, és csak amiatt nem használt semmit, mert sztem önmagában tuti nem elég)
Most olvasmom, hogy xanax-ot is szedsz, na azt tuti nem mernék huzamosabb ideig szedni, max csak alkalmanként.
Mert nagyon addiktív ): (nekem csak 1x írt fel a (jó, akinél maradtam, a többi egyszer se)dokim, amikor reggel korán kellett mennem, vizsgázni, és hogy előtte el tudjak mindenképp aludni. Az ilyen nyugtatókat asszem 2 hétnél tovább nem is szabad szedni, mert csak függőséget okoz.
Tuti nem maradnék olyan orvosnál, aki ilyenre késztet, hogy legyek gyógyszerfüggő...
lehet érdemes lenne pl. itt megkérdezni, hogy lehet leszokni róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!