Mi történik ha öncélúan elkezdem elhagyni az antidepresszánst? Részletek lent.
Egyszerűen visszaesel. De akkor még rosszabb lesz. Te nem gyógyulni akarsz, hanem piálni. Így mindig lesz kifogásod.
A vadasparkos pszichológus meg kamu. Talán a majommal, vagy a portással konzultált a kedves első válaszoló. Mert ilyent szakorvos nem mond.
Kedves 3-as. Köszönönöm az építő jellegű hozászólást, a hasonlóakat viszont inkább beszéld meg vagy írd rá a közeletekben található legközelebbi téglafalra.
Félreértetél, nem piálni akarok, azt a korszakomat kamaszkorommal együtt már letudtam. Más dolog szerintem meginni egy jó társaságban egy hideg sört 40 fokban, vagy este egy pohár finom rozét. Ha nem akarnék gyógyulni, nem tettem volna le a cigit, nem kezdtem volna el sportolni és egészségesebb étrendet kialakítani, alternatív (nem gyógyszeres) terápiák között kutatni.
Ha elolvasod ismét amit írtam akkor rájössz, hogy az én visszaesésem pedig a gyógyszerek szedésével kezdődött, előtte jobban voltam. Nem ítélkezést kérek hanem inkább tapasztalatokon alapuló véleményeket. Leginkább az érdekel aki elkezdte a gyógyszeres kezelést, de korán abbahagyta, és ez őt valamilyen mellékhatással érintette-e.
Az első hozzászólónak köszönöm a vélemyént, az általad leírt placebo hatást is teljesen ismerem. A pszichoterápia közelebb álna hozzám (úgy hogy még nem próbáltam) annak ellenére hogy korábban a gyógyszeres pszichiátriai megoldás tűnt a legegyszerűbbnek.
"Ha elolvasod ismét amit írtam akkor rájössz, hogy az én visszaesésem pedig a gyógyszerek szedésével kezdődött, előtte jobban voltam. Nem ítélkezést kérek hanem inkább tapasztalatokon alapuló véleményeket."
Én tényt írtam le neked, nem ítélkezést. De ne higgy nekem. Tégy, ahogy jónak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!