Undorító rémálmom volt. Hogyan verjem ki a fejemből?
Figyelt kérdés
szégyenlem magam, egyszerűen undorodom magamtól, nem is tudom hogy álmodhat ilyet az ember!2012. aug. 31. 11:13
11/19 anonim válasza:
A Sikoly c. film ehhez képest mesefilm.
Rejtett agresszió van benned,vagy nem tudod a felgyülemlett feszültséget hol levezetni... Aztán lehet tévedek.
12/19 anonim válasza:
Ha az életben nem gondolsz ilyenekre akkor nem gáz.
Amúgy ezt a kutyást nem láttam még pedig már olvastam itt durva dolgokat pl.:a tanga ketté vágja a fingot meg,hogy felhígitott hideg zsíroldó jó e a patanásokra,írnál linket.
14/19 anonim válasza:
Mármint linket a kutyás kérdésre.
15/19 anonim válasza:
Jaj ne már, ez semmi, én ilyeneket gyakran álmodok, csak akkor akadtam ki, amikor 1 hónapig szinte mindennap leszbikus álmaim voltam..na, akkor szégyelltem magam:DD ez csak vér.
16/19 anonim válasza:
Ugyanmár én egyszer álmomban lefeküdtem a legjobb barátnőmmel. És lány vagyok. :D
17/19 anonim válasza:
ilyen mészárolós álmom nekem soha nem volt, de ha véres horrort néztél akkor előfordulhat, ha mégsem akkor lehet tényleg van benned némi elfojtott agresszió
18/19 anonim válasza:
Én nemrég egy tanárommal feküdtem le álmomban, akitől a való életben szinte már undorodom. Elképzelheted milyen érzés volt másnap az óráján ülni. Borzalmas. De poénnak veszem és röhögök rajta :D azóta nem is gondoltam rá, pár nap és elfelejted te is.. :)
19/19 anonim válasza:
Egyszer azt álmodtam, hogy összehánytam magam a zöldborsófőzeléktől... utána napokig rá sem mertem nézni, de hamar elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!