Undorító rémálmom volt. Hogyan verjem ki a fejemből?
ha nem mondod el akkor nem tudok segíteni!
mit álmodtál?
rokonal kapcsolatod:D?
néz meg 1 Adem sendler vigjátékot:D
Fektesd le magadban,hogy amúgy nem gondolnál ilyenre és ez se direkt volt,és ne túráztasd az agyad rajta,és ne azt próbáld ,hogy elfelejteni mert akkor eszedbe jut hanem egyszerűen ne gondolj rá.
Amúgy elmondod légyszi,ez itt úgyis no name.
Egyszer Vekerdy egyik cikkében olvastam erről pár érdekes dolgot. A fiatal lány, aki hozzá fordult, rendszeresen gyerekekre vigyáz, és egyszer előfordult vele, hogy volt egy "pedofil" álma. Nem nagyon durva, de olyan, ami már kimerítené a valóságban a gyermekmolesztálás fogalmát. Természetesen rettenetesen megijedt és szégyellte magát, hiszen jóérzésű lány volt.
Azt a választ kapta, hogy egyelőre ne foglalkozzon vele. Vegye tudomásul, hogy ez egy álom volt, de az álmok pont arra is valók, hogy megéljünk benne olyasmit, amit a valóságban nem lehet és akár nem is akarnánk. Ha az élete rendben van minden területen, szexuálisan is, és nem ismétlődik ilyesmi, akkor ez csak egy álom volt, aminek nincs semmi jelentősége.
nagyvonalakban írd le miről álmodtál
volt már itt olyan aki valóságban a kutyájával nyalatta a pi.náját, ilyen vagy ennél is durvább?
hát, azért én megijedtem magamtól most rendesen...:S leírom nagyvonalakban, amúgy sem emlékszem a részletekre.
volt egy férfinél vmi tabletta amiből mindenki bevett, aztán mindenki elkezdett hülyén viselkedni, a férfinél volt egy kés, aki elkezdett kibelezni mindenkit, aztán végtagokat is vágott le, minden vér volt, aztán a következő jelenet már a szobámban volt, hogy jön fel az anyukám és megakar ölni, aztán lekéseltem a saját anyámat(....) és jött a férfi, őt is, de véletlenül először a hasába szúrtam a kést, aztán onnan mindenféle undorító dolog jött ki, aztán még legalább 20-at beleszúrtam és mindenhonnan jött a vér, aztán megérkeztek a barátaim, bepakoltunk mindent fekete kukászacskókba, elhajtottunk valahova, ott kidobtuk őket, és képszakadás.
...
Hát, kiéltél pár dolgot benne, az tuti. Ilyenkor egy-két napig rémes, de majd elfelejted.
Nem kell undorodnod magadtól, a világon semmi rosszat nem követtél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!