Az jó ha 129 az IQ-m? Nektek mennyi?
A 129 nagyon jó. Felnőtt korban ez lehetővé teszi a felsőfokú tanulmányokat és a mérnöki, orvosi és vezetői tevékenységeket. 129-cel a lakosság felső 20%-ában vagy.
Azonban 13 éves korban ez még nem mérhető pontosan. Majd 18-20 felé érdemes mérni, akkor lesz pontosabb.
Meg kell jegyezni azt is, hogy a magas IQ önmagában sem azt nem garantálja, hogy sikeres leszel, sem azt, hogy okos leszel. Okosnak lenni több, mint a magas IQ: pl. nem IQ-függő az, hogy valaki mennyire szorgalmas vagy hogy hajlandó-e tanulni a hibáiból stb. Emellett az IQ műveltség nélkül nem ér sokat. Az IQ tehát csak egy a siker építőkövei közül.
Nekem 140, de pl. elég lusta vagyok és nem vagyok ambíciózus, ezért egy csomó embert ismerek, akik gazdagabbak és magasabb pozícióban vannak, pedig a nyers IQ-juk kevesebb.
Én nemrég csináltam egyet...130 lett, aztírta nagyon jó, úgyhogy a 129 is szuper!
14/L
Én is nemrég csináltam egy ilyen tesztet, és aszerint 140-es IQ-m van. Büszke is vagyok rá, nem mintha bármit is befolyásolna, de azért jó elmondani.:) Mondjuk mindig is jól mentek nekem az ilyen logikai, geometriai, stb. feladatok.
13 évesen pedig szerintem nagyon jó a 129-es, ügyes vagy!:)
19/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!