Bevettem 8 db 0.25-ös frontint. Mi fog történni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 01:05
31/32 anonim válasza:
Én egyszer addagoltam túl magam .. 0.5 MG Kiszerelés nem a kisebb abbol vettem be 10-15 őt!! Iskolába bekkatantam mindenkit fenyegettem meg ilyenek. Jöttek értem a szülleim aludtam. Másnap reggel kelltem akkor meg már mentem suliba. Semmire emlékeztem.. Magyarán engem itthon leszarnak hamarabb hallnák meg minthogy orvos hivjanak hozzám! :D
32/32 anonim válasza:
Velem is ez történt,megittam 6 sört,meg valami bort,meg beszedtem kb.20 darabot.Nem sok mindenre emlékszem,csak eldőltem az ágyon,sokáig aludtam,teljesen le vagyok lassulva,nem tudtam menni dolgozni.Furcsán érzem magam,remélem elmúlik ez másnapra,de még mindig nagyon fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!