Bevettem 8 db 0.25-ös frontint. Mi fog történni?
Mindegy, nem akarok én konfligtust.
És nem mondtam, hogy a létező összes problémámat meg fogja oldani a 13 szem frontin. Nyilán nem. Egy rossz este volt és kész.
Mellesleg itt is " de 1-1,5óra múlva rendbe jött minden." csak a túl sok frontin által keltett tüneteimre gonfoltam ^^
Tudom.
De azért dobj be még egyet.
Nem szoktam soha sem.
Bár nálam a szó se jelent semmit, úgy ahogy a probléma se
Egyik ismerősöm egyszer bevett úgy 5-6-ot, mert részegen jó poénnak tűnt lenyúlni és bevenni más nyugtatóját. Az lett a vége, hogy cipelhettem hazáig, mert egyfolytában elaludt útközben. Baja nem lett, de másnap elég rosszul érezte magát.
Egyébként a betegtájékoztatón rajta van, hogy ha a kelleténél többet vettél be, mit kell tenni.
Ha tényleg indokolt, hogy nyugtatót szedj, akkor mondd az orvosodnak, hogy ez nem hat.
///
Valóban nem kedélyállapot javító/antidepresszáns szer (láttam, erről volt vita), azok inkább az SSRI-gátlók. Apám is szedi már egy ideje, és ez az egy gyógyszer az, ami mellett egész jól elvan. A Rivotrillal meg nem kellene "viccelődni", mert két ismerősöm is szedi: az egyikük kb. 90%-ban mozgásképtelen Parkinsonos, a másik pedig mániás-depressziós, akibe csak ilyen szerrel lehetett életet lehelni, miután több mint egy hétig nem aludt, majd a végén ivott némi háztartási vegyszert, mert annyira elege volt már a fáradtságból és az alváshiányból, meg a problémáiból.
Én 1 db frontintól is készen voltam, mikor múltkor bevettem. Olyan volt, mintha berúgtam volna.
Pedig mikor 5-6 xanaxot is bevettem egyszerre régen, nem voltak ilyen kellemetlen tünetek.(kivéve, hogy összevagdostam magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!