Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tegnap éjjel bevettem 4...

Tegnap éjjel bevettem 4 frontint egymás után, lehet még bajom belőle?

Figyelt kérdés
Utána hánytam, msot nagyon fáj a fejem és remegnek a végtagjaim.
2010. dec. 27. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Már kiment a hatása, hacsak nem SR (elnyújtott hatású).
2010. dec. 27. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj orvoshoz. Esetleg egyél kímélő kaját, natúr joghurtot, kefírt, valamilyen levest. Max. 1-et ajánlanak naponta (általában). Minek vettél be ennyit?
2010. dec. 27. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha utána hánytál akkor szerintem ki is hánytad. Vagy mennyivel utána?
2010. dec. 27. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Mivel utána hánytál, ezért feltehetően kihánytad az egészet. Nem szívódott fel.

2. Azóta eltelt kb. 18 óra, te pedig gép előtt ülsz és összefüggően írsz (majdnem: most - msot). Ez is azt bizonyítja, hogy nem történt bajod.

3. Nekem Frontintól még sohasem fájt a fejem. Utána csak a "minden mindegy" érzés uralkodott el rajtam. Remegni sem remegtem soha, sőt, inkább lassúbbodott tőle a mozgásom.

Kérdés viszont, hogy miért vettél be Frontint? Máskor is szoktál? Ki írta fel és mire? És miért vettél be egyszerre 4-et is? Illetve, mi egyéb bajod van, hogy hánysz és remegésed van?

2010. dec. 27. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ha az előírtnál több Frontin tablettát vett be

Ne vegye be az esedékes következő adagot, és forduljon orvosához a további teendők megbeszélésére!"

Ennyit ír a tájékoztató. Ennél sokkal jobbat mi sem mondhatunk.

2010. dec. 27. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!