Bevettem 8 db 0.25-ös frontint. Mi fog történni?
Hááááá
Nyugtatótól azért messze van.
Nálunk ezt a gyerekeknek adják.
Kezdő vagy.
A nyugtató nálam itt kezdődik:
Rivotril 2mg és nem a 0.25mg
Leponex 100mg
Na ebből vegyél be 8-at.
Nem tudom,milyen betegségre írták fel neked,de tulajdonképpen akkor kb 8-10 szemet vettél be?Az egész pontosan 2-2,5 mg összesen.A legtöbb betegnél egy napra ennek kb a dupláját írják fel...Szóval ha nem tapasztalsz semmit a mellékhatások közül akkor csak hülye voltál,felelőtlen és a kommentjeid alapján elég nemtörődöm,de szerencsére megúsztad.Ha meg bármilyen mellékhatást tapasztalsz irány az orvos,ésszel kéne szedegetni a központi idegrendszerre ható gyógyszereket!
A túladagolás tünetei:
Aluszékonyság, koordinációs zavarok, zavartság, renyhe ínreflexek, végül kóma alakulhat ki.
"Hááááá
Nyugtatótól azért messze van.
Nálunk ezt a gyerekeknek adják.
Kezdő vagy.
A nyugtató nálam itt kezdődik:
Rivotril 2mg és nem a 0.25mg
Leponex 100mg
Na ebből vegyél be 8-at."
elég szomorú, hogy te ezt versenynek tekinted. és igen, a frontin nyugtató/szorongáscsökkentő és kész, ezt nem te mondod meg, hanem az orvosok, tök mindegy hány mg. nem ismersz, nem tudod mire/mivel szedem, és én nem erre fogom verni gyk-n.
végül amúgy 13szemet vettem be, rossz napom volt ennyi. meg voltak a túladagolási tünetek, de csak lehajtottam a fejem és aludtam is (mondjuk a céloom is az volt) :)
annyi gond adódott, hogy még reggel sem tudtam rendesen járni, és összefüggően beszélni, de 1-1,5óra múlva rendbe jött minden.
megjegyzem: azért különbség van a között, hogy valaki 3mg-ot bevesz 1 napra elosztva, vagy egyszerre, főleg, hogy én ebből csak napi 1-et szedek. ezért aggódtam aprót, plusz a kérdés miatt, amit korábban linkeltem.
Van gond az biztos.
Én nem tekintem versenynek.
Nincs rá szükségem mert nekem nem írtak fel nyugtatót.
És a gondodat biztosan megoldotta a 13db frontin.
" de 1-1,5óra múlva rendbe jött minden." Veled és nem a gondjaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!