Én nem mennék idegorvoshoz, mert azok olyanok, hogy maguk is kezelésre szorulnak. Mi a bajod? Szerelmi bánat? Majd elmúlik. Idő kérdése. Fél év és minden oké. Minek gyógyszer? Sokba kerül, és minden bajod lesz tőle. Úgyse segít, csak az idő tud mindent begyógyítani, és Te magad, ha akarod. Én is voltam ilyen beteg. Elmúlt.
2009. aug. 7. 21:31
12/16 anonim válasza:
Az idegorvos (neurológus) és a pszichiáter nem azonos. Semmi közük egymáshoz.
2009. aug. 7. 21:41
13/16 anonim válasza:
Kedves 18:35 Válaszoló!Köszönöm,hogy megerősítettél,remélem a kérdező is olvassa.Én nem dolgozom egészségügyben,viszont több mint 10 éve endogén depresszióval kezelnek.Havi 1-szeri pszichoterápiával és mérsékelt mennyiségű gyógyszerrel kiegyensúlyozott az állapotom.Néha nagyon nem jól vagyok,de már tudom,hogy a mélypontok csak átmenetiek.Vagyis megtanultam én is a saját betegségemhez viszonyulni.De a 10 évvel ezelőtti kezdet szönyű volt!Ezért is szeretnék segíteni a kérdezőnek,a saját tapasztalatom alapján.Üdvözöllek és minden jót kívánok Neked.A kérdezőnek pedig nagyon szurkolok.
2009. aug. 8. 11:53
14/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat!
Nem, nem szerelmi bánat, soha nem voltam szerelmes és nem is foglalkoztatnak ilyen dolgok... Sokkal inkább lelki eredetu.. De néha sajnos vagy nem sajnos úgy érzem, hogy így jó nekem.
2009. aug. 9. 20:34
15/16 anonim válasza:
Nos, nem vagyok sem pszichológus, sem pedig pszichiáter. Lehet, hogy elég lenne annyi, ha nyitnál az emberek felé. Azt írtad még sosem voltál szerelmes, de úgy érzed nincs is rá szükséged. Ez lehet egy múlt béli nagy csalódás miatt isl, egy szeretett személy elvesztése miatt is. Nem tudom, konkrétan mi a problémád, de ha gondolod, szívesen segítek, legalább is megpróbálok. Ha elfogadod írj erre az e-mail címre: hururo@citromail.hu
Üdv és jobbulást
2009. szept. 6. 00:35
16/16 anonim válasza:
Így igaz, nyitnia kéne. Ennyi az egész, egyszerűnek tűnik, de pont ez nem szokott menni a pszichés alapon beteg embereknek. És szakember segítsége nélkül ritkán sikerül. De azért remélem írni fog a kérdező az fentebbi e-mail címre és sikerül neki, minden lehetőséget meg kell ragadni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!