Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A lelkibetegség az igazi...

A lelkibetegség az igazi betegség?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 02:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hát ha találsz rá valami flancos nevet akkor igen
2009. júl. 26. 04:32
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen, gyakran előfordul, hogy a pszichés problémák testi (szomatikus) tüneteket produkálnak.
2009. júl. 27. 15:05
 3/16 anonim válasza:
Sajnos igen.Csak sokkal nehezebb a gyógyítás és gyógyulás,mint a testi betegségeknél.Soha ne tudd meg!
2009. aug. 2. 11:45
 4/16 anonim válasza:

Sajnos lelkibetegség, de nem reménytelen.Nagyon jó megoldás kezelésére egy szép ritmikus, hullámzó verset olvasni. Irtam is neked egyet. Olvasd.

KEK ILLATU ÉGI LOBOGÁS

kék az ég

és ég a kék

ugye látod

milyen szép

fenn az égen

tűz lobog

soha el nem

olthatod

és mondd benned

mi dobog

hogyha figyelsz

hallhatod

ég az ég így

tavasszal

szél játszik

a hajaddal

dallal ébredsz

szívedben,

dallal vallasz

a szélben

most már érzem

és hallom

szerelmesen

hallgatom

dal ébred a

szívemben

hozzám simulsz

a szélben

Aki ilyesmit kezd vallani, annak lelkibetegnek

nem szabad lenni.

Kiváló tisztelettel TA

2009. aug. 2. 17:01
 5/16 A kérdező kommentje:

Kedves 11:45 válaszoló! Sajnos megtudtam, most épp ez ellen harcolok, csak magam sem tudom hogy hogy menekuljek! Nem járok pszichológushoz mert azokat nem is érdekli a problémám (tapasztalat), ember meg nincs aki megértené és egyáltalán érdekelné a problémám... én is azt kívánom mindenkinek, hogy soha ne tudja meg!!! Borzasztó érzés amikor félve megyek ki az utcára, sotét napszemuveget hordok, mert nem merek az emberek szemébe nézni, félek, hogy látják a gondolataimat, stb...

Ha van valakinek valami otlete ezt lekuzdeni, írja meg!

Koszonom a válaszokat.

2009. aug. 2. 20:58
 6/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Nagyon együttérzek Veled,tudom miket élhetsz át.Adhatnék sok-sok jótanácsot,de tapasztalatból tudom,hogy orvosi segítség nélkül nem fogsz tudni kimászni betegségedből.Kérlek ne pszichológushoz fordulj,hanem pszichiáterhez.Ez utóbbi ugyanis orvos(az előbbi nem!)aki mindazt tudja amit egy pszichológus is tud.És főleg gyógyszert is tud Neked írni,ami -hidd el nekem-használni is fog.Sokan abban a tévhitben vannak,hogy ezek a gyógyszerek ártalmasak.Az orvosod meg fogja találni a betegségednek legjobban megfelelőt,csak bízzál benne!Legyél elszánt,bátor minél előbb lépjél,mert kezelés nélkül a helyzeted csak rosszabb lehet.Sok sikert és mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!Ha valamilyen módon személyes kapcsolatba léphetnénk,talán még többet is segíthetnék.Csak a módját nem tudom,hogyan...
2009. aug. 4. 11:55
 7/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ! Pszichiáternél is jártam már, felírt egy csomó gyógyszert amitol szépen elhíztam mikor meg abba hagytam a szedését még o veszekedett rám...
2009. aug. 4. 19:01
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem addig kellene pszichiátert keresgélned, amíg nem találsz olyat, akiben megbízol. Nem mindegyik olyan, mint ahogy leírtad, de sajnos akad olyan is. Gyógyszer nélkül tényleg jóval kevesebb az esélyed a gyógyulásra.

Sok sikert kívánok!

2009. aug. 6. 10:34
 9/16 anonim válasza:
Kedves 10:34 Válaszoló!Én vagyok az,aki próbáltam pszichiátert javasolni a kérdezőnek.De a viszontválasza után feladtam,ezért köszönöm hogy Te megírtad Neki azt,amit én is szerettem volna.Talán Te nem kapsz elzárkózó választ.Jó lenne ha belátná:nagyon együtt kell működnie egy szakemberrel ahhoz,hogy javuljon az állapota.Nehéz,de nem lehetetlen.
2009. aug. 7. 11:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Így van. Ezért is javasoltam én is. Eü-ben dolgozom, sok hasonló beteggel találkoztam, akik a terápia hatására sokat javultak.
2009. aug. 7. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!