Ha felnottel beszelek, nehany hrlyzetben elofordul, hogy elkezd konnyezni a szemem, mintha sirnenk. Olyan helyzetben van ez, ha pl. bankba megyek. Miert van ez? Hogy lehetne megoldani? 15/F
Kisbankban nem oldhato ez meg. Meg a biztonsagior mit szolna?
De akkor is elofordul ilyen, ha tanarral beszelek.
Koszonom a valaszokat!
Ilyen velem is volt.
Nekem olyan helyzetekben jött elő ez, amikor nálam "magasabb rangú" személlyel, vagy "hivatalos helyen" kellett beszélnem, ügyet intéznem.
Volt olyan, hogy a suliban még anno, látszólag ok nélkül elsírtam magam, amikor valamit beszélnem kellett egy olyan tanárral, akivel semmi bajom nem volt, a tanár is kedves volt, én mégis "érzékeny" voltam, és így reagáltam le a belső feszültségemet.
Ez még középiskolában is előfordult velem.
Kedves kérdezők!
Ezt a jelenséget éppen gyakorlással, mint elfedéssel lehet gyógyítani. Járjatok boltba, köszönjetek értelmesen jó hangosan, kérdezzetek az eladótól, szal szokjátok a saját hangotokat. Legyetek kedvesek, udvariasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!