Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bele lehet abba nyugodni hogy...

Bele lehet abba nyugodni hogy soha nem lesz senkid?

Figyelt kérdés
Tudom,gyerekesnek tűnök de sose érzem,vagyis régen éreztem de tévedés volt hogy valaki passzolhatna hozzám...mindig vagy én vagy ő látja bennem egy hibát ami nem hagy nyugodni...vagy egyszerűen csak barátként összeveszünk és elég a másikból...Elég fiatal vagyok(azthiszem:D) és nem érzem hogy bárki is illene hozzám,lehet hogy ez pillanatnyi állapot,de lehetséges? és lehetséges elfogadni hogy soha nem lesz senkid többé?

2012. aug. 7. 00:52
 1/7 A kérdező kommentje:
15/F
2012. aug. 7. 00:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Szius,

ugyanmár, ez nem gyerekes, teljesen normális érzés. Felnőttek is átélik.

Na és ha összevesztetek?

Majd kibékültök!! :)

Milyen barátság az ahol mindig mindenben egyetértenek, és mindig béke van??? Elég uncsi lehet....

Mi az hogy soha senkid nem lesz többé...?

Ezt hogy érted? Mint nő? vagy egyátalán?

Szetintem elég kicsi az esélye, hogy soha senkid ne legyen.

Egyébként miért félsz az egyedülléttől?

(ne ide írj, meg ne nekem, hanem saját magadban gondold át ezeket, - akár többször is - már ha ezek a kérdések, amiket idefirkantottam, egyátalán elindítottak valamit benned)

peace!!!

2012. aug. 7. 01:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Most jelenleg senkivel se vesztem össze de párszor megtörtént...Elég kritikus vagyok ha arról van szó hogy valakit nem érdeklek és kimutatja :) és akkor rend szerint elküldöm a fenébe...furcsának tartom ha hozzám ér egy idegen ember...szokatlan pedig általános iskolába halálra ölelgettek körbe vettek imádtak..:D most meg megváltoztam pedig sokak szerint jó a humorom...de én nem nagyon érzem.:) és nő alapon értettem hogy senkim sem lesz...már majdnem 1 éve nincs senkim. 2 barátnőm volt az egyik egy ribanc a másiknak meg balhés volt a családja és eltiltottak egymástól a szülei. de ez mindegy.
2012. aug. 7. 01:04
 4/7 anonim ***** válasza:
15 évesen, ne legyél már nevetséges, soha senkid. Pffah!
2012. aug. 7. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nevetséges. Mások, akiknek legalább kétszer ennyi évesen ennyi a kilátásuk, na nekik már lehetne okuk talán aggodalomra, de ez így tényleg nevetséges.
2012. aug. 7. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:

HA valakit nem érdekelsz, miért küldöd el?

Miért nem nyitsz új emberek felé?

2012. aug. 7. 16:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Pontosan az ilyen f*szkarika kommentárokra nem voltam kiváncsi, mivan ha... és a kérdés a lényeg nem a történet.
2012. aug. 9. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!