Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tehát, értem én hogy hogyan...

Tehát, értem én hogy hogyan kell szedni a fogamzásgátlót, de van mégis valami ami nem hagy nyugodni?

Figyelt kérdés
rá van írva hétfő, kedd....ok tehát ha szerdán jön meg akk. szerda feliratnál kezdjem el?! van 3 levél...mindegy melyikkel kezdem, hogy nem az első hanem a középső, vagy az alsó a dobozban? mivel ezek nincsenek beszámozva....nemtudom hogy most mivan....
2011. ápr. 17. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
-.-*....
2011. ápr. 17. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:
nem azt kértem hogy pofákat vágjatok hanem hogy válaszoljatok...ha nem tom akk nem tom és ? sztem vannak ennél cifrább kérdések is ...
2011. ápr. 17. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, ha szerdán jön meg a szerda feliratnál kell elkezdeni. De be fog állni a második levélnél, tehát pl ha beveszed az utolsó szemet mindig szombaton, és a következő levéllel vasárnap este kezded el újra a 7 napos szünet után.

Az összes levélen ugyanaz van, teljesen mindegy, hogy az alsót vagy a felsőt kezded el szedni :)

2011. ápr. 17. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:

szia!

Ha egyfázisú tablettát szedsz (minden szem ugyan olyan), akkor ez csak azért fontos, hogy ellenőrizhesd, bevetted minden nap.

Ha többfázisú a tabletta (nem ugyan olyan minden szem), akkor persze fontos a sorrend.

De az, hogy milyen nap van odaírva, az csak azért van, hogy leellenőrizhesd magad.

2011. ápr. 17. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm tehát mindegy hogy alsóval vagy felsővel(levél) kezdem köszi:D
2011. ápr. 18. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!