Az milyen betegség lehet hogyha állandóan azt érzem hogy elkell mennem pisilni és ez az érzés nem hagy nyugodni?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és amit ma fölkeltem és elmentem WC-re azóta mindig kell mennem. Egyszerűen nincs egy olyan mp-em hogy ne érezném azt h pisilnem kell. A hasam is fáj ott alul. Mi lehet? Ugye nem baba? Mensi előjele lehet ilyen?2008. júl. 23. 09:31
1/17 anonim válasza:
Lehet, hogy felfáztál, szerintem menj el orvoshoz, ő végez egy viztelet vizsgálatot, és megállapítja mi a baj.
2/17 anonim válasza:
Szia!
Tuti h felfáztál nekem is volt ilyen elmentem orvoshoz irt fel antibiotikumot aztán azt kellett szednem.Ne aggodj elfog mulni.
3/17 anonim válasza:
Ez felfázás lesz. Menj el dokihoz, és addigis öltözz fel rendesen, a derekad ne látszódjon ki és vastagabb zoknit huzz.
4/17 A kérdező kommentje:
értem. De ezekben a napokban kell neki megjönnie, és tabit szeretnék szedni. Attól, h ő ír fel nekem gyógyszert még elkezdhetem szedni a fog.gátlót?
2008. júl. 23. 09:47
5/17 anonim válasza:
ezt majd ő megmondja. ha felír antibiotikumot esetleg, lehetséges, hogy nem kezdheted el addig a fog.gátlót (vagy legalábbis nem lesz értelme, mert gyengül a hatása).
de tényleg irány a doki!
6/17 anonim válasza:
Lehet még Ureaplasma vagy Chlamydia is.
7/17 A kérdező kommentje:
Azok mik?
2008. júl. 23. 12:34
8/17 A kérdező kommentje:
Utánna jártam ezeknek, és az a Chlamidya vagy mi az nemi úton terjedő betegség... Mi mindig gumival védekeztünk. A másik előfordulhat, mert fáj amikor vizelek és nagyon nagyon kevés folyásom is van :S
2008. júl. 23. 12:39
9/17 A kérdező kommentje:
De ugye ez nem lehet terhesség?:S
2008. júl. 23. 12:48
10/17 anonim válasza:
Biztos,hogy felfázás!
Vigyél a dokinak vizeletmintát.
Antibiotikumot fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!