Különös érzés mi lehet ez? Betegség?
Figyelt kérdés
mikor alszom és féláloban vagyok vagy igazából nem tudom miben vagyok de egy nagyon furcsa érzés jön rám : nem tudok mozdulni,nehezen kapok levegőt hangot sem tok kiadni és a szemem nyitva van de mégis sztem alszok :S vagy nem tudom és valahogy mindig sikerül megrándulni és felkelni vagy ha valaki meglökne sztem akkor is felkelnék. de alvásterápiára se akarok menni mert ez a dolog nem mindig van csak néha. és sztem már vagy 11-12 éves koromtól kezdve végigvezetett félek hogy egyszer megfulladok :( segítsen valaki hogy kihez menjek vagy aki tudja mi ennek a neve.
előre is köszönöm =(
16/L
2010. jún. 2. 13:27
2/3 anonim válasza:
Nem is kell vele alvásterápiára menni,mert ez csak egyszerű alvásparalízis.Nem fogsz megfulladni,semmi bajod nem lesz tőle,bár valóban furcsa érzés.Ha utánaolvasol,ha elolvasod mások hasonló élményeit,akkor rá fogsz jönni,hogy veszélytelen jelenség.
3/3 anonim válasza:
alvás elött ne gondolj rá, nekem is volt hasonlo de csak azért mert valamiért veszélyben éreztem az egészségem... am ilyenkor 1 pohár víz sokat segit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!