Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pánikrohamok csak úgy...

A pánikrohamok csak úgy semmiből törnek rá az emberre? Vagy mi válthatja ki? Esetleg fura fénytő lehet? Az is pánik, ha valaki nem a haláltól, hanem az ájulástól fél?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 19:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én kiskoromban tudtam (persze mindig más :D), hogy mi szeretnék lenni, de akármit kitaláltam lebeszéltek róla általában. Rendörtisztire készültem még érettségi előtt, de ennem egy életre befellegzett :P.

Én is szívesen mennék földtudományira, és onnan meteorológusnak, bár lehet, hogy már ennyire nem vagyok reálos :P :). Te merre mész tovább az alapszak után? :)

Hát régen mindig akatakukac akartam lenni, de azóta rengetedet változtam. Annyira nem vagyok reálos, de a humán sem épp nekem való (mondjuk töriben gondolkoztam). És valami átmenetet kerestem :). Meg amúgy is szerettem a föcit, meg szeretek nagyon túrázni is :) (amúgy ha idén jelentkezek vel is vettek volna pestre föcire :P, de már késő :D). Az erdészet csak úgy véletlenül jött :). Családi nyarláson eltévedtünk az erdőben, már erdészeti útra is keveredtünk x). És ott jutott eszembe :D.

2012. aug. 6. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Geológus vagy csillagász, még meglátjuk melyik tárgyak tetszenek majd jobban :D

Amúgy, van valami álom melód amit csinálnál? Mármint ha bármit csinálhatnál tanulás meg minden nélkül és jól is csinálnád akkor mi lenne az ? :D

Ja egyébként, már ha szabad ilyesmit kérdeznem, nem nehéz úgy, hogy a többi barátod a suliból elment főiskolára / egyetemre? Mármint nekem olyan rossz érzés, hogy sokan pont idén végeztek a volt osztályomból, én meg nem tudok felmutatni semmit még :/

2012. aug. 6. 21:57
 13/15 A kérdező kommentje:

:D ez így elég spontán :D. Bár lehet jobb, mint tervezgetni éveken keresztül :).

Hát ha bírnám akkor katonának mennék :), bár ehhez ép elme kell :D, ami mostmár esélytelen x). Vagy mondjuk nyomozónak, rendőrségi pszichiáternek (nem tudom pontosan mi is ez :D), mert érdekelnek ilyen téren az emberek.

Nem voltunk a legjobb osztály, így sokan hasonló helyzetben voltak, mint és ... vagyis, hogy nem vették fel őket, céljuk azért volt :D. Annyi a szerencsém, hogy egy évvel korábban kezdtem a sulit, szóval a 2 éves OKJ belefért volna (bár ezzel a váltással már 3 lenne :P).

De mint korábban írtam, nem bánom, hogy nem vettek fel :). Talán addog talpra állok majd a h*lyeségeimből :).

Tőletek mindenki oda ment ahova szeretett volna? :)

2012. aug. 7. 11:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem mindenki, de a legtöbben. Elég erős suli volt, és az volt a baj, hogy ugye mindenki ment különböző nagyvárosokba tanulni és eléggé szétszéledt a társaság, én meg nem vagyok jó ismerkedő és egyetemen se volt túl sok barátom szóval kicsit magányos volt az az első év, szerencsére azt már nagyjából sikerült azóta orvosolni :D

Egyébként... milyen az a nomád tábor ? :D Miket csináltatok ott, mert nem igazán tudom elképzelni, h-h néz ki egy ilyen :D

2012. aug. 7. 19:41
 15/15 A kérdező kommentje:

Értem, az úgy más. Nekem nem hiányoztak annyira, mert az általános iskolai osztályom szörnyű volt, és emiatt gimiben sem sikerült egészen beilleszkednem. Most az OKJ annyiban más volt, hogy teljesen új, hely új emberek, új lap (a szorongásnak „hála” nyitottabb lettem, mert szükségem volt arra, hogy lefoglaljam magam).

Amúgy akkor első évben sem voltál senkivel egy karon? Én direkt pestre jöttem, mert itt több a lehetőség, mint vidéken.

2012. aug. 8. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!