A pánikrohamok csak úgy semmiből törnek rá az emberre? Vagy mi válthatja ki? Esetleg fura fénytő lehet? Az is pánik, ha valaki nem a haláltól, hanem az ájulástól fél?
Nem tudom mitől jöhetett ki, mert úgy különösebb trauma nem ért mostanság. Most elkezdetem calcium-mg-cink tabit, meg vasat szedni (érdekes már általában nagyon tompa vagyok, gondolkozni nem tudok, és ettől némiképp kititsztul a fejem).
Abban reménykedem, hogy csak átmaneti :P.
Az az érdekes, hogy voltam nomádtáborban (kb először életemben x)), és ott semmiféle panaszom nem volt (régóta ott éreztem igazán jól magam), de ahogy vége lett és jöttem haza már éreztem a szorongás tipikus tüneteit. És azóta nem vagyok a toppon.
Most olyat akarok tnaulni, ami mások szerint nem nekem való, mert nem vagyok elég erős hozzá. Nem tudom mit csináljak, messze is van ... emiatt is tartok tőle, de lehet, hogy a levegőváltozás meg használna :P (tekintve, hogy a család miatt jöttek ki ezek).
Én tavaly mikor először jött ki durván rajtam szedtem xanaxot, azóta nem (amúgy még annak a hatásától is féltem :P). Most inkább homoepátiás bogyók vannak a porondon.
Most érettségiztél, vagy jövőre ? Am mit szeretnél tanulni ? :D
Amúgy nekem is voltak gondon a családdal, és amikor elmentem egyetemre, annyira jó volt távol lenni tőlük egy kicsit és sokkal jobb volt a közérzetem is meg minden
Tavaly érettségiztem :), de már akkor érezhetőek voltak a gondok (leginkább motivációhiány, és szörnyű fáradékonyság :P) Emiatt nem is minden úgy sikerült, mint ahogy elterveztem. Nem vettek fel egyetemre, így elmentem egy okjs képzésre, kommunkáció terén. Sosem voltam túl nyitott, de gondoltam majd csak változok :D, hát nem :P. Főleg, hogy a szorongás miatt gondolkozni nem tudtam, így kudarc volt a múlt év :P (bár a szocfóbiám sokat javult bizonyos téren :)). Ott szeretném ezt hagyni. Most egy erdésztechnikusin gondolkozom, és majd utána földrajz, vagy földtudományi alapszakon :). Bár jobban belegondolva, még jó, hogy tavaly nem vettek fel, mert így nem is bírtam volna, és nem is ezeket a szakokat jelöltem meg :). Az a baj, hogy az erdészsuli 5 óra útra van onnan, ahol lakok :P, és kolesz ... egy teljesen új világ :).
Te mit tanulsz/tál? :)
Huh, amúgy ez vicces mert csomó hasonló dolgom van nekem is, néha mintha magamat olvasnám :D
Először jártam egy informatikus szakra, de az igazából azért volt mert elég határozatlan vagyok, és velem sose volt úgy, hogy mindig tudtam volna, hogy mi szeretnék majd lenni és azt csinálom, nekem rengeteget kell ezen rágódni :D
Szóval azt jelöltem, mert viszonylag jó voltam benne, gondoltam legalább elvégzek valamit amíg kitalálom mit akarok. De annyira nem tetszett, úgyhogy 1 év után otthagytam és megcsináltam egy OKJ-t, és most szeptembertől megyek földtudományira :D
Nekem is koliba kell majd menni, és eléggé tartok tőle, mert nem vagyok az a nagy társasági ember, de csak jó lesz az, lehet még élvezni is fogom a végén :D
Amúgy neked honnan jött ez az erdésztechnikus/földrajz irány? Régen is gondolkoztál már rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!