Van köztetek pánikbeteg aki nagyon szenved, vagy tud tanácsot adni, esetleg valami légzőgyakorlatot ajánlani?
Kardiológus megvizsgált és vérképet is csináltak. Semmi.
Édesanyámmal beszéltem telefonon egyik este, éjszakára ment dolgozni. Néhány óra múlva telefonáltak, hogy összeesett a munkahelyén és meghalt. 45 évesen, teljesen egészségesen. Én 26 vagyok. Néhány nap múlva kezdődött. Na, kérem szépen ezzel mit lehet kezdeni?
"A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon jó dolgokat írsz. Egyébként úgy vagyok vele, ha már egyszer elkezdtem a gyógyszeres kúrát, akkor végig csinálom. Ez fél év lesz. Ebben próbálok hinni."
Kedves kérdező! Ez a helyes hozzáállás. A pszichiátriai gyógyszereknem cca 3 hónap kell, hogy kifejthessék a hatásukat. Sőt, az első hetekben még inkább erősítik a pánik tüneteit. Nos, épp ez az az idő, amit át kell vészelni, és bízni sz orvosban, és a gyógyszerben. Persze azért nem árt némi életmódot sem váltani, hogy kikerülj a gondolataid csapdájából. A gyógyszert pedig nap mint nap, azonos időben kell szedni. Meg fogsz gyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!