Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megtanulható még 29 évesen...

Megtanulható még 29 évesen az, hogy hogyan kell kapcsolatot kilakítani egy nővel?

Figyelt kérdés

Ugyan is sosem volt még barátnőm :-(

Mindíg is önbizalom hiányos és önbecsüléssel küzdő voltam.

megtanulható mégaz, hogy kell ismerkedni, csajozni, hódítani?

Sose volt benne részem.

E téren hol kaphatok segítséget?

2012. júl. 30. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy korunkban a nők az első válás és/vagy 35 előtt olyanok, mint a folyatós kecskék. Eszik egy kis füvet, folyat, aztán ahogy a bak utána ugrik, ő is odébb szökken. Aztán kamu elesnek, és hagyják magukat felcsinálni.

Nekem pl. nagy szerencsém volt, mert csupa olyan nővel jöttem össze, akik magasan motiváltak és csinosak voltak. Mind közül a legnagyszerűbb ember a feleségem.

Sajnos azt kell mondjam, hogy ha királylányt akarsz, viselkedj királyként!

Mindig ezt mondom a nőknek is, hogy ha fehér lovas herceget akar, akkor legyen ő a hercegnő.

Nagyon kevés embert ér valódi csalódás, a legtöbben önmagukban hordozzák a "lúzerségük" okát.

2012. aug. 14. 17:44
 12/15 anonim válasza:
Az önbizalmad és önbecsülésed erősítésére vannak tachnikák ezek tanulhatóak. Csajozni nem lehet megtanulni, mert olyan, hogy csajozás olyan nem létezik. A nő választ és ha nem jössz be nekik külsőleg a fejedre is állhatsz nem fog sikerülni. Szerinted az a sok kigyúrt tahó tanulta a csajozást?
2014. jún. 14. 18:17
 13/15 anonim ***** válasza:
11-es! Hahahaha! Ahhoz, hogy valaki kis királylányként, vagy kis királyként viselkedjen, ahhoz azért kell ám egzisztencia és jó genetika, hogy megtehessed. Pénz nélkül próbálj jól kinézni, jól öltözködni, jó helyekre eljárni, legyen drága autód, stb. Nőként ugyan ez. Minden pénz kérdése, próbáljon meg pénz nélkül jól kinézni, öltözködni, fodrászhoz járni, kozmetikushoz járni, elmászkálni. Kisugárzás, önbizalom kell mindenhez, ha nincs meg az két fontos alap esélytelen. És a két fontos alap az anyagi háttér és a genetika! Nekem sincs munkám, nő vagyok, nem tudom összeszedni magam, hogy ismerkedhessek itt az egész be van dőlve és 30 felett vagyok, se férj, se család. De úgy nem is lehet, hogy az ember lába alatt mindig rezeg a léc, hol van, munka hol nincs, de főleg nincs, de azért mindemellett legyen az ember pozitív kisugárzású és csinos. Jó vicc!
2014. dec. 18. 15:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Jézusom nektek milyen nőitek voltak? Néhányan olyan baromságot írtok, ami arra utal, hogy csak degenerált csajaitok voltak.

A nők is szeretik a szexet, hülye aki azt írja, hogy nem, meg béna az ágyban és vele tényleg nem szeretnek szexelni.

2014. dec. 18. 16:37
 15/15 anonim ***** válasza:

A volt barátom 26 éves volt, én voltam az első barátnője, addig netezett meg szorongott meg ilyenek. Azóta van felesége és 2 gyereke.

Ő baromi okos volt, de tényleg kiemelkedően, én emiatt szerettem anno bele.

2014. dec. 18. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!