Megtanulható még 29 évesen az, hogy hogyan kell kapcsolatot kilakítani egy nővel?
Ugyan is sosem volt még barátnőm :-(
Mindíg is önbizalom hiányos és önbecsüléssel küzdő voltam.
megtanulható mégaz, hogy kell ismerkedni, csajozni, hódítani?
Sose volt benne részem.
E téren hol kaphatok segítséget?
Az a baj, hogy korunkban a nők az első válás és/vagy 35 előtt olyanok, mint a folyatós kecskék. Eszik egy kis füvet, folyat, aztán ahogy a bak utána ugrik, ő is odébb szökken. Aztán kamu elesnek, és hagyják magukat felcsinálni.
Nekem pl. nagy szerencsém volt, mert csupa olyan nővel jöttem össze, akik magasan motiváltak és csinosak voltak. Mind közül a legnagyszerűbb ember a feleségem.
Sajnos azt kell mondjam, hogy ha királylányt akarsz, viselkedj királyként!
Mindig ezt mondom a nőknek is, hogy ha fehér lovas herceget akar, akkor legyen ő a hercegnő.
Nagyon kevés embert ér valódi csalódás, a legtöbben önmagukban hordozzák a "lúzerségük" okát.
Jézusom nektek milyen nőitek voltak? Néhányan olyan baromságot írtok, ami arra utal, hogy csak degenerált csajaitok voltak.
A nők is szeretik a szexet, hülye aki azt írja, hogy nem, meg béna az ágyban és vele tényleg nem szeretnek szexelni.
A volt barátom 26 éves volt, én voltam az első barátnője, addig netezett meg szorongott meg ilyenek. Azóta van felesége és 2 gyereke.
Ő baromi okos volt, de tényleg kiemelkedően, én emiatt szerettem anno bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!