Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megtanulható még 29 évesen...

Megtanulható még 29 évesen az, hogy hogyan kell kapcsolatot kilakítani egy nővel?

Figyelt kérdés

Ugyan is sosem volt még barátnőm :-(

Mindíg is önbizalom hiányos és önbecsüléssel küzdő voltam.

megtanulható mégaz, hogy kell ismerkedni, csajozni, hódítani?

Sose volt benne részem.

E téren hol kaphatok segítséget?

2012. júl. 30. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Keress valamilyen szex vagy párkereső tanácsadót. Ha 29 évesen csak idáig jutottál, akkor egyedül nem sokra mész. Egyetlen esélyed, hogy valaki kipécéz magának és rád száll. Majd ő megoldja a kapcsolatteremtés problémáját.
2012. júl. 30. 20:31
 2/15 anonim ***** válasza:
74%

A nők nagyon egyszerűen működnek:

szeretetet, törődést, biztonságot akarnak, na meg persze, h. nézzél ki jól (öltözködés is fontos), csinálj érdekes dolgokat, legyen munkád v. valami tevékenységed, és ne légy bolond, önbizalomhiányos.

2012. júl. 30. 20:31
 3/15 anonim ***** válasza:
32%

Fontos tudni azt is, hogy miért szexelnek a nők.

Ennek az a célja, hogy odafigyeljenek rájuk.

A nők lételeme, h. középpontban legyenek, hogy foglalkozzanak velük.

Másrészt a szex egyfajta fizetőeszköz is, mivel alapból a nők nem csinálnak túl érdekes dolgokat, de mivel szexelünk velük, ezért kell mutatni valamifajta érdeklődést.

2012. júl. 30. 20:33
 4/15 anonim ***** válasza:
38%

Légy laza, és ne görcsölj.

Ne úgy nézz egy nőre, mint aki majd a nejed v. bármi ilyesmi lesz.

Nézz át rajtuk, fölényesen mosolyogj, ha kell, légy kissé bunkó is inkább, mint nyalizós, nyomi.

Akkor tapadni fognak Rád.

38/f

2012. júl. 30. 20:34
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Célszerű életed egyébb területeit is rendezni, különben nagyon nehéz nőt szerezni akkor, ha nincs normális munkád, pl.
2012. júl. 30. 20:35
 6/15 A kérdező kommentje:

Fel lehet egyáltalán ezt dolgozni?Hogy annyi mindenből kimaradtam.

Mekkor károkat okozott vajon? Mennyi létfontosságú tapasztalatól estem el?

Hol találok olyan tanácsadót? Ami persze kevés,mert valahogy csinálni is kellene amit esetleg tanácsol.

Senki sem péciz ki, szúr ki magának.

Kinek kellenék. A nők látják azt valaki ha lúzer. De néhány találkozó után úgy is rájönnek és melyik nő szeretne magának vesztes pasit ?

2012. júl. 30. 20:35
 7/15 A kérdező kommentje:

Most megint nincs munkám és egyáltalán nem tudom, hogy változtathatnék az életemen.

Azt meg em tudom,hogy fogom ezt feldolgozni,hogy mit vesztetem.

Csak most kezdek rájönni...

2012. júl. 30. 20:37
 8/15 anonim ***** válasza:
42%
Nem maradtál ki semmiből. A szex alapvetően egy eléggé közömbös tevékenység. A nagy szerelem meg sokaknak csak egy mese v. legenda marad amúgy is. Nem kell siránkozni, valaki biztos bevállal Téged is : )
2012. júl. 30. 20:38
 9/15 A kérdező kommentje:

8. köszönöm, hogy vígasztalsz.

Miért is közömbös tevékenység?

Tényleg túl van értékelve? Nekem már ez is eszembejutott.

2012. júl. 30. 20:57
 10/15 anonim ***** válasza:
67%

A nők imádják, ha taníthatják a pasit. Menj el a Tescoba, és keresgélj valamit a parfümök között. Aztán kérj meg egy nőt ( aki mellesleg még tetszene is), hogy segítsen neked választani valamit, mert szegény özvegy édesanyádnak vennél lábsót, de nem tudod mi az, etc.

Nyert ügyed van.

Mellesleg te pasi vagy, vagy csaj?

2012. júl. 30. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!