Hiszel benne, hogy ha pozitivan gondolkodsz akkor minden sikerulhet?
Figyelt kérdés
Olvastam egy konyvet /A titok/, arrol szol hogy pozitivan kell gondolkozni es akkor barmit elerhetsz. Ti hisztek benne, tapasztaltatook?2012. júl. 27. 20:01
1/5 anonim válasza:
Nem. Szerintem hülyeség. Szédítik az embereket vele.
Nekem is nagy gondot okozott a könyv és a film.
Nem könnyű megemészteni, hogy mennyire elszúrtad. A könyv szerint.
De nem kell felülni ezeknek. Ez pénz és ezáltal az álmok valóraválását csak neki hozza meg. A mi pénzünk.
2/5 anonim válasza:
Hát valamilyen szinten igen. Ha pozitívan gondolkodsz, attól még (szerintem) nem lesz semmi sem jobb, csak te jobbnak látod. Ha nagyon összegyűlnek a problémák, sokat segít a pozitív gondolkodás!
3/5 anonim válasza:
háát, tapasztalatom: én marhára negatívan gondolkodom+ nagyon pesszimista vagyok, meg nem is érdekel sok minden de mégis sikerülgetnek a dolgaim... szval mi lenne ha +an gondolkodnék??
4/5 anonim válasza:
is-is, mondjuk ha arra számítok, hogy úgysem sikerül valami és mégis, akkor örülni fogok, viszont ha arra számítok hogy összejön és nem, akkor csalódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!