Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerulhet az elso clostilbegy...

Sikerulhet az elso clostilbegytes honapban?

Figyelt kérdés
Bocs a hulye kerdesert..:P Szeretnem tudni hogy ha ma eppenhogy lathato pici maszatolast lattama wc papiron (9.dpo) es fajnak egyre jobban a mellbimboim, enyhe szurkalodast erzek a mehem korul,surunk oklondozom eros szagokra,akkor ez jelenthet most sikert?tavaly volt egy vetelesem.Azota nem volt ovum ugy nez ki.Ez az elso clostilbegytes ciklusom. Nem akartam beleelni magam de nehez masra gondolni...Jart mar valaki igy es baba lett belole?
2012. júl. 21. 13:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Itt a gorbem [link]
2012. júl. 21. 13:59
 2/7 Bettybaby2010 ***** válasza:
szép a görbéd, és igen, én pl. az első babámmal az első clostis hónapban teherbe estem, pedig előtte egy évig sikertelenek voltunk.Igaz, most a második babónál 3 clostis hónap sem volt sikeres, de ebben közrejátszik szerintem az is, hogy a babócámat sokáig szoptattam.Drukk Neked!
2012. júl. 21. 14:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Szia! Koszi a valaszt..Sajnos most tapasztaltam tojasfeherje szeru nyakot amire itt utanaolvastam es azt jelenti majdenm mindenkinel hogy meg fog jonni..De meg csak a 9.dpon vagyok..Szoval nemtudom..De most elbizonytalanodtam..:(
2012. júl. 21. 16:13
 4/7 Bettybaby2010 ***** válasza:
én ilyesmire azért nem alapoznék.Mármint én emiatt még nem keserednék el.Tesztelj két nap múlva megint.Drukk!
2012. júl. 21. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Teszteltél azóta?

Nekem is ez az első Clostis hónapom, ma vagyok a 10.dpon. Szurkálást és görcsölgetést érzek a méhemnél, fáj a mellbimbóm és reggel óta ég a gyomrom. (soha nem szokott) A mai tesztem negatív, legközelebb szerdán tesztelek.

2012. júl. 23. 15:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!Meg nem lett pozitiv tesztem..2 napja nagyon faradt vagyok,es mindenre (minden szagra/illatra) oklendezek!Pedig csak a fogkefetol szoktam ha sokaig mosok fogat(meg a ragotol..)..De nem hiszek benne hogy osszejott..Semmi gorcsolest nem tapasztaltam eddig de amilyen ingadozo 2-3 napja a kedvem,es amilyen hisztiket levagtam szerintem meg fog jonni..
2012. júl. 24. 11:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Negativ es megjott..Majd legkozelebb remelem tobb szerencsenk lesz..:( Csak azt nem tudom hogy beszedjem e a masodik adag clostimat most...
2012. júl. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!