Mit gondoltok, jokor voltunk egyutt? Ha minden jol megy igy sikerulhet?
2009. júl. 21. 10:44
2/14 anonim válasza:
50-50% mi is jokor voltunk együtt elvileg, még se jött össze! Màr nem is görcsölök rajta, majd jôn ha akar! Bocs az öszinteségért! De ne görcsölj rà, annàl rosszabb ha nem sikerül!
3/14 A kérdező kommentje:
Nem gorcsolok ra, mar volt egy jo par csalodasom. Csak erdekelt hogy mit gondoltok. Tudom hogy ha el is kaptuk a jo pillanatot, akkor is 50% hogy sikeruni fog. Ugy vagyok vele, hogy ez az utcso honap hogy merem a homet, csak kivancsi voltam van e peteeresem a tabi abbahagyasa ota ezert kezdtem el merni, ez a 4. honap hogy merem. Elvileg minden renben van a gorbeim szerint. :) Ugyis jonni fog a picim ha akar!!
2009. júl. 21. 10:55
4/14 anonim válasza:
2. vagyok, igy van! Azé drukkolok! :)
5/14 anonim válasza:
Nekem is pont így volt, de sajnos nem sikerült. De lehet, hogy nálatok kitartóbbak voltak...
6/14 A kérdező kommentje:
Koszi! Amugy ti mikorra tennetek a peteerest? A 14. nap vagy a 16. nap? En nem tudom eldonteni, hogy jokorra huzta e be a gep!
2009. júl. 21. 11:04
7/14 anonim válasza:
15. nap. Akkor indult meg FELFELÉ a hőd, és ez a jele az ovulációnak.
8/14 anonim válasza:
Én is a 15.-re, pont az a gáz...
9/14 A kérdező kommentje:
A 15 az miert gaz?? ENem ertem elmagyaraznad legyszi! :)
2009. júl. 21. 12:35
10/14 anonim válasza:
Azért, mert Ti a 14. és 17. napon voltatok együtt, a petesejt pedig csak 24 órát él. Nálunk ugyanez volt a helyzet, de mondom, lehet, hogy kitartóbbak voltak, ez nem szentírás. Nehogy elkeseredj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!