Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok, jokor voltunk...

Mit gondoltok, jokor voltunk egyutt? Ha minden jol megy igy sikerulhet?

Figyelt kérdés
[link]
2009. júl. 21. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A spermiumok életben maradhatnak benned több napon keresztül, szóval bármi lehet, ez még nem gáz. A miénk volt az, de nem vagyunk egyformák. Ne haragudj, nem akartalak kiborítani!:)
2009. júl. 21. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:

NEM GÁZ!!!

A lehető legjobbkor voltatok együtt: [link] "Azt feltételezik, hogy a ciklus legtermékenyebb napja az, amelyben a hömérséklet még egyszer leesik közvetlenül a luteális fázis elött. Ezen a napon nagyon sok ösztrogén kerül elválasztásra, amely a hömérséklet eséséhez vezet."

A 14. napon bejutottak a kisfickók a petevezetékbe. A 15. nap hajnalán kiszabadult a petesejt, és frissen, fiatalon találkozhatott a hímivarsejtekkel. Minél fiatalabb a pete, annálkisebb a kromoszóma-aberációk, azaz a beteg baba vagy a vetélés veszélye. Ezért mondtam, hogy beletrafáltatok, hogy pontosan beletaláltatok: a lehető legtermékenyebb napon szeretkeztetek, az ovuláció előtti napon.

2009. júl. 21. 13:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak azért írtam az én tapasztalatomat, mert véletlenül mi is napra pontosan így voltunk. Kívánom hogy Nektek sikerüljön!
2009. júl. 21. 13:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok! Amugy nem keseritettel el! :) Amig nem jon meg addig mindig van remeny, de mar sokkal lazabban fogom fel a dolgokat!! Nagyon sok mindenen mulik, mi lesz, tudom. Lattam mar olyat is h peteeres elott 3/5 nappal voltak egyutt es sikerlt. Szoval akarmi lehet. Drukkolok nektek nagyon hogy mihamarabb sikeruljon nektek! Koszi a segitseget meg egyszer!
2009. júl. 21. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!