Valaki segítsen! Ez paranoia? Ha nem, akkor mi?
Isszonyú félelemben élek... Minden napom rettegéssel telik el..
Mindentől félek, és mindenhol. Nem merek semmit se csinálni. Ami úgy egy kicsit jobban félek mindentől azok az emberek. Állandóan azt érzem, hogy mindenki meg akar ölni. De még a saját apámra is szoktam ezt hinni, hogy azt várja hogy elalszok és feljön és belém vágja a hentes kést. Barátomra dettó ugyanezt. Csak játssza, hogy szeret, de meg akar ölni ki akar belezni, és azt akarja hogy szenvedések közt meghaljak.
Az éjjelek a rémálmaim!
Egyszerűen nem merek hazamenni ha már sötét van! Múltkor is a barátomtól sétáltam haza (15 percre lakunk egymástól) és már annyira nagy félelem volt bennem hogy elszakadt a cérna sírógörcsöm lett üvöltöztem és amilyen gyorsan csak tudtam hazasprinteltem felértem a szobámba és összeestem. Ami a legborzadájabb, a szobámba is félek. Állandóan az van bennem hogy valaki elbujt a szobámban, és a pillanatra vár, hogy megölhessen.
KÉREM, valaki segítsen már tényleg nem bírok magammal... :(
16/L
Nem tudom, hol élsz, de feltételezem, hogy van a környéken pszichiátriai rendelő. Az nem fontos, hogy nem múltál el 18, én 16 voltam, amikor először voltam pszichiáternél. Egyszerűen be kell menni, és megmondani az ott lévő asszisztensnek (gondolom, lesz ott) hogy szeretnél segítséget kérni, ennek mi a menete, stb. És azzal meg ne törődj, hogy anyukád röhög rajtad!! Ezt ő nem érzi, hogy ez mennyire rettegéssé változtatja az életet! Így nem lehet élni!! Hajrá, szurkolok neked!
Üdv.: chrisbiro
Köszönöm szépen utolsó, sokat segítettél:) Még ma keresek akkor:)
Utolsó elötti, el tudom képzelni milyen lehetett, sajnálom hogy ez történt:( Nagyon durva!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!