Folyamatosan szomatoform tüneteim vannak, szorongok. Valakis segítsen! Mitől lehet? 18/f
Mindenképpen menj el az orvosokhoz, biztos vagyok benne, hogy nem néznek hülyének! Egyébként pedig ne törődj vele, mit gondolnak mások.
Tegyük fel, hogy annak néznek. Na és? Odamész, elintézed amit kell, majd hazajössz és folytatod az életed. Ők is folytatják a sajátjukat, mert nyilván sok dolguk van. Magyarán semmi sem történne még akkor sem ha esetleg hülyének néznének. Felesleges emiatt aggódnod.
Nagyon fontos, hogy keress egy pszichológust. Ezeket csak akkor győzheted le, ha megváltoztatod a lelki állapotod/hozzáállásod, ami csak úgy fog menni.
A Xanax és a Frontin hatóanyaga ugyanaz, csak más cég adja ki. Amúgy a 0,75 mg az lósz.r, már elnézést a szóért. Van belőle 1 mg-s kiszerelés is, van aki abból szed napi 6-ot. De egyébként se nagyon használ ilyen tüneteknél.
Na tehát keress egy pszichológust.
Aztán ha vele beszéltél, menj el a háziorvosodhoz vagy egy pszichiáterhez, gyógyszerért.
Szerintem ide nem lesz elég a pszichológus (bár mindenképpen szükséges), mert olyan erős tüneteid vannak, hogy mindenképp kell valami nyugtató is.
Pszichológus segíteni fog! Én nagyon hasonlóan voltam, mint te: pánik, szorongás, néha halálfélelem.
Ha budapesti vagy, keresd meg Szokolai Árpádot és kérj tőle időpontot. Pszichológus, én is hozzá jártam, és megváltás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!