Depresszió. Hogy ismerted fel, hogyan jöttél ki belőle, mikor fordultál szakemberhez?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 10:20
11/18 A kérdező kommentje:
Rendes vagy, köszönöm!
2012. júl. 24. 14:29
12/18 anonim válasza:
Szívesen. Puszta kíváncsiságból elárulod a korod? Név úgyse tartozik hozzá.
13/18 A kérdező kommentje:
Húsz.
Egész eddigi életemben nehéz gyereknek, nehéz embernek tartottak. Elhittem egy csomó hülyeséget, amit mondtak rólam és azt, hogy nem érdemlek mást,ez így van jól, ez az élet, "ezt kell szeretni", "mindenkinek van keresztje".....
Érdemlek jobbat, mostmár látom a módját.
2012. júl. 24. 14:39
14/18 anonim válasza:
Kitartás! 20 évben a legjobb, hogy már értelmes vagy, de még nem öreg, reményvesztett. Ideális! :)
15/18 A kérdező kommentje:
Fene tudja. 20 évben a legrosszabb, hogy még sosem voltam boldog és attól is rettegek, hogy nem is leszek. Rengeteg minden van, amit gyerekkorból hoztam és nem tudok átlépni rajta. Na de majd ezt is kitárgyalom a proffal.
2012. júl. 24. 14:59
16/18 anonim válasza:
Ugyanez 40 évesen rosszabb volna. Így értettem, hogy ideális.
17/18 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor mostantól gyógyulunk. Tényleg ideálisabb. :)
2012. júl. 24. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!