Normális, hogy nem tudok sirni?
Történik valami ammi miatt sirnom kellene,pl:meghalt nagymamám,akit nagyon szerettem,és nagyon fájt,de képtelen voltam sirni...pedig néha érzem, hogy jobb lenne...kiadni magamból...de nem megy...
Szakitottunk a barátommal, akit szintén nagyon szerettem, de ugyanez a helyzet...Talán ha sirnék könnyeben tul tenném magam ezeken...Mi lehet az oka?
Nagyon nem tudok én se.Nekem régebben volt,hogy bántalmaztak,apám ittas volt és vert,anyámékat tönkretette,beileszkedni se tudtam sehova hála a sérült személyiségemnek.Voltam sokáig kiközösítve,barátaim se voltak úgy igazán és ezeknek hála sikerült sok érzelmet kiölnöm magamból kivéve a szorongást és depressziót.De sírni már egyáltalán nem tudok,sajnos.Járok kezelésre,segít de megvan rá az esély,hogy már nem nagyon fogok.De megbékéltem már vele
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!