Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, hogy nem tudok sirni?

Normális, hogy nem tudok sirni?

Figyelt kérdés

Történik valami ammi miatt sirnom kellene,pl:meghalt nagymamám,akit nagyon szerettem,és nagyon fájt,de képtelen voltam sirni...pedig néha érzem, hogy jobb lenne...kiadni magamból...de nem megy...

Szakitottunk a barátommal, akit szintén nagyon szerettem, de ugyanez a helyzet...Talán ha sirnék könnyeben tul tenném magam ezeken...Mi lehet az oka?

2012. júl. 15. 20:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyon nem tudok én se.Nekem régebben volt,hogy bántalmaztak,apám ittas volt és vert,anyámékat tönkretette,beileszkedni se tudtam sehova hála a sérült személyiségemnek.Voltam sokáig kiközösítve,barátaim se voltak úgy igazán és ezeknek hála sikerült sok érzelmet kiölnöm magamból kivéve a szorongást és depressziót.De sírni már egyáltalán nem tudok,sajnos.Járok kezelésre,segít de megvan rá az esély,hogy már nem nagyon fogok.De megbékéltem már vele

22/F

2021. nov. 12. 01:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti hozzászóló vagyok.Olvastam a jelenségről, a depresszió miatt van ez így. Én elképzelhetőnek tartom, hogy tartós kedélyállapotjavulással "oldódnak" a könnycsatornák. A felgyülemlett feszültség könnyen átszakíthat egy belső gátat. Lehet egyszer csak azon kapod magad, hogy egy apróságon rögtön elkezdesz zokogni. Én javítottam az életmódomon, és átvettem az irányítást az életem felett, azóta pedig jelentősen javultak a dolgok. Már már kijelentem,hogy ismét képes vagyok sírni.
2021. nov. 21. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!