Miért nem tudok sírni?
A HKHV! mozgalom ugyebár a hülye kérdésekre válaszreakció. De úgy látom, fel kéne vennem a profilba a hülye válaszokra valamiféle reakciót is.
A kérdezőhöz: miben nyilvánul meg pontosabban az, hogy nem tudsz sírni? Fojtogat (ahogy mondani szokás), de nem "billensz át" a sírás határán? Régebben tudtál sírni? Ha igen: fel tudod idézni a konkrét időpontot, helyzetet, eseménysort, ami előtt még megvolt, és utána nem?
És a legfontosabb: milyen nemű, és hány éves vagy?
Kérlek válaszold meg ezeket, akár privátban is, elöljáróban nem akarom a saját történetemet elmesélni, mert esetleg befolyásolhatna téged (épp elég, hogy engem befolyásol), de később elmesélem.
(A kérdező jól sejti: eszméletlen fontos dologról van szó.)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak: Legutóbb egy vitám volt valakivel, még nyáron és iszonyat igazságtalannak éreztem, amit mondott. Akkor egy estét végigsírtam és azóta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!