Létezhet az hogy pl a remotiv-tól nem tudok sírni? Mert 1000 mg-t írt fela pszichiáterem/nap és 12. -én kezdtem szedni és már vagy 2 hete tapasztalom hogy nem tudok sírni. :/
Uhh.. akkor szerencséd van hogy ezt emgkaptad. És depresszióra vagy mire szeded? Mert engem a belgyógyászom küldött pszichiáterhez mert folyamatosan szívszúrásom, szívdobogás érzésem, nehézlégzésem, remegés és hasonlókkal küszködtem. A pszichiáter szorongást és enyhe depressziót mondott és frontin mellé ezt írta fel. Csak nem tom hogy tényleg hatásos e mert orbáncfű az szteme gy gyógynövény, de szerinte olyan erős minta zoloft enyhe és depiben.. ://
Én egy kicsit szorongok még most is, de tényleg nem annyira mint előtte és mondom sírni se tudok pl amin 1-2 hónapja simán elsírtam volna magam, most fel se veszem. Ya és emberek között felszabadultabban érzem magam nincsenek azoka vegetatív tüneteim pl kézbabrálás, elpirulás stb..
Az miért csúcs, hogy "szarsz mindenre"? :SSS
Azért az sem jó megoldás szerintem, hogy úgy élsz, hogy totál elnyom a gyógyszer...
A mindenit!
Én észre se vettem, hogy már 40 éve nem sírtam. De miért olyan nagy gond ez?
Utolsó válaszoló!!!
Talán azért olyan nagy gond mivel aki 40 éve nem sírt annak gyakorlatilag nincsenek érzelmei. No, de mindegy....:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!