Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Citapram segít?

Citapram segít?

Figyelt kérdés
Tagnap volt életemben a legsúlyosabb pánikrohamom erős izomgörcsel és szívdobogással. majdnem elájultam. kb 3óráig tartott 4szem frontint vettem be mire jobban lettem. azt hittem meghalok.. majdnem mentőt hívtunk. Ma az orvos felírt egy új gyógyszert citapramot, van tapasztalatotok, segít, mellékhatások előjöttek, nem leszek rosszabbul tőle? mindenre kíváncsi vagyok

2012. júl. 11. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Eddig mit szedtél? És mióta van ez a betegség nálad?

Mellesleg, ha a rosszullétek ellen, egyre növekvő mennyiségben kell beszedni nyugtatót, az mindig annak a jele, hogy rossz, kevés, vagy gyenge az antidepresszánsa. Természetesen, ha szedte rendesen, nem ivott rá alkoholt. stb. Ezért kaptál most másik gyógyszert.

2012. júl. 11. 23:04
 2/2 A kérdező kommentje:
másfél éve vagyok pánikbeteg, agorafobiás, kevert szorongásos és depreszziós zavaros, alvászavaros. arra kaptam 0,25fornitnt napi 4et. majd coaxilt de az nem használt így elhagytam. most kaptam citapramot és arra lennék kíváncsi jó lesz e, vagy sok súlyos mellékhatása van?
2012. júl. 12. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!