Citapram, a kegyetlen élet ellen (alább bővebben)?
1.) Leghamarabb egy-két hét alatt hatnak az SSRI-k.
2.) Én olyan vagyok akinél vak tesztel is kimutathatóan hatottak. - de ez hosszú. Amúgy a valóban depressziósoknál hathat csak. Ha csak szimplán gondjaid vannak vagy problémáid nem fog hatni. De ha ez hozta elő a szunnyadó depressziód hathat.
3.) Ha másfél hónap után nem vagy jobban - remélhetőleg nem a rosszabbul - a gyógyszertől akkor nagyon valószínű nem vagy depressziós. Ez nem olyan mint az alkohol, ahogy az mindenkinél hat, igaz az is máshogy a legtöbb embernél. Bár megjegyzem az alkoholnál nincs veszélyesebb szer.
4.) Az orvostól kér a helyzetből való kilábaláshoz segítségül kérj inkább valami nyugatot!
Szia.
Én azt javaslom,hogy menj vissza az orvosodhoz és mondd el neki ugyanezt. Lehet,hogy nem kell teljesen elutasítani a gyógyszert, de az is lehet,hogy felesleges.
A legjobb gyógyszer az lenne, ha meg tudnád osztani valakivel a problémáidat. Ha gondolod, írj privát üzenetet, én is hullámvölgyben vagyok.
Ideiglenesen elnyomja a problémád, ami a háttérben kamatozik.
Tehát jó, ha terápiába készülsz és túl nehéz lenne így, ahogy most vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!