Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegek! Hogy bírjátok...

Electronegativ kérdése:

Pánikbetegek! Hogy bírjátok ezt a meleget?

Figyelt kérdés
A tüneteim sokkal erősebbek, alig kapok levegőt szorít a mellkasom...Rajtatok is jobban kijönnek a tünetek ilyenkor?:(

2012. júl. 5. 09:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Elhiszem:( Énis sötétítek befele mindent csak hogy jó hűvös legyen.
2012. júl. 5. 17:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon nehezen bírom :( Nekem is sokkal erősebbek a tüneteim... tegnap be se mentem dolgzoni, mert bent pokoli a hőség, szinte kibíratatlan. De ma mennem kell :/ Nemtudom mi lesz velem, végig szorongok, ideges vagyok, hogy vajon mikor fordulok le a székről, megáll majd biztos a szivem.... Nagyon durva :( Nekem a pszichológus semmit nem segített. Egybként frontint szedek, de aztmondják, az csak rossz hosszútávon... hát nem tudom, remélem túlélem a mai napot!
2012. júl. 6. 11:43
 13/20 A kérdező kommentje:
Antidepresszánst nem szedsz? Az való igaz hogy hosszú távon nyugtatót szedni nem valami fasza. Próbálj ki valamilyen öngyógyítást.Pl. jóga.Nekem az EFT nagyon sokat segít próbáld ki olvass utána a neten, de ha gondolod tudok linket is küldeni.Remélem kibirod a mai napot azért:(
2012. júl. 6. 16:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Bár én nem pánikbeteg vagyok, hanem deperszonalizációm van (amivel időnként együtt jár a pánikroham), de nekem is sokkal erősebbek most a tünetek.

Ventillátor folyamatosan, rengeteg víz, kevés mozgás és a lehető legkevesebb értelmetlen agyalás. Mást nem tudtam kitalálni.

2012. júl. 6. 23:12
 15/20 anonim ***** válasza:

Mostanában én is gyakrabban kelek pánikrohamra, de szerencsére a felriadás utáni 2-3 perc után elmúlik.

Most volt pár perce pánikrohamom, gyorsan bevettem 2 frontint, de nem használt, úgyhogy még kettőt összerágtam és úgy már hatott.

Most már jó.

Igen, melegben nekem is gyakoribban a tüneteim, de azért nem vészes.

Na meg ilyenkor próbálok légzőgyakorlatot csinálni, az is segít valamennyit.

A hideg zuhanyra én is gondoltam, de az a baj, hogy mikor éppen "rohamom" van, nem "merek" mozogni.

Nem tudom, nálam ez így működik valamiért, ilyenkor muszáj egy helyben maradnom.

Valaki van ezzel még így?

L/25

2012. júl. 7. 13:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Ja, egyébként nálam sem konkrét pánikbetegség az ok, hanem egyfajta szorongásos depresszió, aminek ez is a része.

Én szedek anti-depresszánst is.

A frontint most kaptam egy hónapja, eddig rivotrilt szedtem.

L/25

2012. júl. 7. 14:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Én olyankor fel-alá járkálok...
2012. júl. 7. 14:02
 18/20 A kérdező kommentje:
Énis szedek nekem már valamelyest segített. Lecsillapítja a tüneteket.Előtte meg fuhh sose akart elmulni..
2012. júl. 7. 14:03
 19/20 anonim válasza:

"A frontint most kaptam egy hónapja, eddig rivotrilt szedtem. "

A Rivotril nálad nem okozott mellékhatásokat ?

Én egyetlenegyszer szedtem Rivotrilt be,majd egy órára kb kihagyott az agyam,nem emlékszem semmire,kiesett kb 1 óra az emlékezeteből,majd arra,hogy nem tudtam beszélni,hánytam egy hatalmasat.

SOHA TÖBBÉ RIVOTRIL,SOHA-SOHA-SOHA TÖBBÉ !!!!!!!!!!!!!!!!

Frontinból 4 az rengeteg,attól már nagyon elálmosodik az ember,nem ?

2012. júl. 7. 15:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Nálam semmi ilyesmit nem okozott a rivotril.

Mondjuk én csak akkor veszem be a nyugtatót, mikor rámjön a roham, egyébként nem szedem kúraszerűen.

Volt egyébként, hogy abból is beszedtem 4-et (jó, talán 2-3-szor összesen) mikor komolyabb pánikrohamom volt.

A frontin engem nem álmosít el.

Amúgy rivotrilból 0,5-öst szedtem, frotinom most 0,25-ös.

De amúgy a betegtájékoztatóban benne van, hogy van, akinek mondjuk a fenntartó adagja napi 8-10 szem is akár (elosztva persze), úgyhogy 4 nem vészes.

De mondom, nem rendszeresen kapkodok be ennyit szerencsére nem is kell.

L/25

2012. júl. 7. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!