Pánikbetegek! Hogy bírjátok ezt a meleget?
Bár én nem pánikbeteg vagyok, hanem deperszonalizációm van (amivel időnként együtt jár a pánikroham), de nekem is sokkal erősebbek most a tünetek.
Ventillátor folyamatosan, rengeteg víz, kevés mozgás és a lehető legkevesebb értelmetlen agyalás. Mást nem tudtam kitalálni.
Mostanában én is gyakrabban kelek pánikrohamra, de szerencsére a felriadás utáni 2-3 perc után elmúlik.
Most volt pár perce pánikrohamom, gyorsan bevettem 2 frontint, de nem használt, úgyhogy még kettőt összerágtam és úgy már hatott.
Most már jó.
Igen, melegben nekem is gyakoribban a tüneteim, de azért nem vészes.
Na meg ilyenkor próbálok légzőgyakorlatot csinálni, az is segít valamennyit.
A hideg zuhanyra én is gondoltam, de az a baj, hogy mikor éppen "rohamom" van, nem "merek" mozogni.
Nem tudom, nálam ez így működik valamiért, ilyenkor muszáj egy helyben maradnom.
Valaki van ezzel még így?
L/25
Ja, egyébként nálam sem konkrét pánikbetegség az ok, hanem egyfajta szorongásos depresszió, aminek ez is a része.
Én szedek anti-depresszánst is.
A frontint most kaptam egy hónapja, eddig rivotrilt szedtem.
L/25
"A frontint most kaptam egy hónapja, eddig rivotrilt szedtem. "
A Rivotril nálad nem okozott mellékhatásokat ?
Én egyetlenegyszer szedtem Rivotrilt be,majd egy órára kb kihagyott az agyam,nem emlékszem semmire,kiesett kb 1 óra az emlékezeteből,majd arra,hogy nem tudtam beszélni,hánytam egy hatalmasat.
SOHA TÖBBÉ RIVOTRIL,SOHA-SOHA-SOHA TÖBBÉ !!!!!!!!!!!!!!!!
Frontinból 4 az rengeteg,attól már nagyon elálmosodik az ember,nem ?
Nálam semmi ilyesmit nem okozott a rivotril.
Mondjuk én csak akkor veszem be a nyugtatót, mikor rámjön a roham, egyébként nem szedem kúraszerűen.
Volt egyébként, hogy abból is beszedtem 4-et (jó, talán 2-3-szor összesen) mikor komolyabb pánikrohamom volt.
A frontin engem nem álmosít el.
Amúgy rivotrilból 0,5-öst szedtem, frotinom most 0,25-ös.
De amúgy a betegtájékoztatóban benne van, hogy van, akinek mondjuk a fenntartó adagja napi 8-10 szem is akár (elosztva persze), úgyhogy 4 nem vészes.
De mondom, nem rendszeresen kapkodok be ennyit szerencsére nem is kell.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!