Electronegativ kérdése:
Pánikbetegek! Hogy bírjátok ezt a meleget?
Én nagyon nehezen viselem. Úgy érzem, hogy meghalok, egyre gyakoribbak a pánikrohamaim, majdnem kiugrik a szívem és nemtudom mikor lesz vége... Nekem a hidegvizes zuhany valamilyen szinten segít. Próbáld ki te is ha van rá lehetőséged, hátha jobb lesz! Együtt érzek veled:(
2012. júl. 5. 09:49
2/20 A kérdező kommentje:
Énis lezuhanyoztam, jobb lett! Adok egy linket én végigcsináltam a lépéseket! EFT-nek hívják. Inkább ez mint a halomszámra szedett gyógyszerek! Próbálj Te is ellazulni:(
3/20 anonim válasza:
Én éjszakánént arra ébredek,hogy nagyon szapora a szívverésem és úgy érzem,hogy most azonnal meghalok,megfulladok.
Ilyenkor felülök,kimegyek a szobából,igyekszem megnyugodni.
Ha egyébként hűvösebb van,akkor sokkal jobban tudok pihenni.
Klimatizált szobában alszom és mégis :-(...
2012. júl. 5. 10:57
4/20 A kérdező kommentje:
Voltál már orvosnál ezzel? Kaptál valamilyen gyógyszert? Az tényleg rossz lehet ha este se bírsz nyugodtan aludni! Én beszoktam venni lefekvés előtt egy nyugtatót de még ígyis felébredek éjszaka de utána hamar visszaalszom.. De ez a meleg kiborít... Már szédülök is és nemtom eldönteni hogy tényleg rosszul vagyok vagy csak a hülye pánik tünetei... Egy időre megnyugszom aztán kezdődik előröl az egész.. Hűvösebb időbe énis jobban érzem magam, sőt akkor tudom kezelni is ha rám is jön...de most...
5/20 anonim válasza:
Fúúú, engem egész nap az éltet, hogy késő délután (ha haza értem melóból) végre beülhetek egy kád hideg-langyos vízbe egy jó könyvvel. Ez az egy, ami meg tud nyugtatni. Egész nap kóválygok, mint a hülye, sosem tudom, hogy most tényleg el fogok ájulni és itt halok meg, vagy tényleg úgy dobog a szívem, ahogy érzem, vagy csak beképzelem, és ilyenkor csak úgy tudok -viszonylag- megnyugodni, ha arra gondolok, hogy mindjárt magamra zárhatom a fürdő ajtót. De tök érdekes egyébként, mert pl. a filmek sem kötnek le, még a kedvenc sorozatom sem; ugyanolyan szapora szívverés, ájulás érzet, szorító mellkas, mint nap közben. Eddig egy jó film mindig el tudta terelni a figyelmemet, legalább ideig-óráig, de mostanra már csak a fürdő maradt az egyetlen lehetőség, hogy megnyugodjak :(
2012. júl. 5. 11:16
6/20 anonim válasza:
Orvoshoz nincsen merszem menni,mert felelős beosztásban dolgozom az egészségügyben ,azonnal kiderülne rólam,ha emiatt orvoshoz fordulnék,inkább szenvedek...
2012. júl. 5. 11:16
7/20 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy van ami letud kötni! Valamibe hinni kell hogy segít talán ez az egyetlen reménye ennek a betegségnek a HIT! Csak ne lenne ilyen rohadt nehéz elviselni a tüneteit:(
8/20 A kérdező kommentje:
De szedsz rá valamit? Mert nekem is ez volt a baj h nem mentem a dokihoz és nem kértem segítséget. Az antidepi valamelyest nelem segített.De pánt hogy ilyet kell szedjek
"Orvoshoz nincsen merszem menni,mert felelős beosztásban dolgozom az egészségügyben ,azonnal kiderülne "
Pont a varázsló nem hisz a csodaszerében...Te nem hiszel az orvosi titoktartásban, a gyógyulásban, de te hirdeted másnak, hogy amúgy kell ezt csinálni. Én felelős beosztásban lettem anno pánikbeteg. Minden további nélkül elmentem a saját orvosunkhoz, aki beutalt a sajt kórházunkba. Rendesen kikúráltak. Amikor rendbejöttem visszamentem abba a fontos beosztásomba. A mai napig nem említette senki sem. Pedig nem a Batu kán vagyok.
Ahogy olvasom itt a hozzászólásokat: a sok kezeletlen pánikbeteg szenved itt nem csak a hőségtől, hanem a betegségétől is. Emberek: a pánikbetegség gyógyítható!
2012. júl. 5. 12:38
Nehezen bírom. Azon aggódom mikor fogok összeesni :/ 3 napon át nehézlégzésre keltem, leizzadva, a közel 30 fokos szobában... Megy a ventillátor, lehúzom a redőnyt, picit jobb, csak kimozdulni ne kelljen :(
2012. júl. 5. 16:49
Kapcsolódó kérdések: