Ezt hogy oldjam meg? Fel emeszt.
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy kiskorom ota nemtudom kibeszelni a gonjaimat. Sosem tudtam. Magamba tartok mindent es neha a falnak mondom el uvoltozve h elegem van :///
Tudom h az lenne a megoldas ha vki megbizhatonek kisirnmam magam de nem.
nem bizok meg senkiben annyira h elmondhassam mert ha elmondom akkor tudja h gyenge vagyok ezaltal meg tud sebezni.
2012. júl. 3. 22:50
21/24 anonim válasza:
Nem tudom, miféle szerelem-probléma lehet ez, de ha a saját életemre gondolok, nekem is voltak nagy szerelmeim, akikért majd meggebedtem, ma meg már a nevükön is gondolkodnom kell. De te még mindig csak kerülgeted az igazi problémát. Volt egy esemény, amit nagyon elszúrtál, valakit megbántottál, ártottál valakinek? Én is sokmindent nem bocsátottam meg még magamnak, de talán jobb is, mert mindig figyelmeztet a lelkiismeretfurdalás, hogy legközelebb ne tegyek olyat, amit nem kéne. A nyugtatózást, főleg a nagy adagot meg hanyagold.
22/24 A kérdező kommentje:
akit erdekel. leirtam ezt a szerelmi sztorit...
2012. júl. 5. 02:45
24/24 anonim válasza:
Menj el egy jó paphoz. Benne igazán megbízhatsz, amit neki mondasz az hármatok között marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!