Ezt hogy oldjam meg? Fel emeszt.
Az a helyzet hogy kiskorom ota nemtudom kibeszelni a gonjaimat. Sosem tudtam. Magamba tartok mindent es neha a falnak mondom el uvoltozve h elegem van :///
Tudom h az lenne a megoldas ha vki megbizhatonek kisirnmam magam de nem.
nem bizok meg senkiben annyira h elmondhassam mert ha elmondom akkor tudja h gyenge vagyok ezaltal meg tud sebezni.
nem hazudok neki csak nem mondom l h igazabol mi a bajom :D
es nem alkohollal, drogokkal van problemam csak szerintem ha a csaladsegito altal kivalasztott pszichologusnak ezt elmondani aki 2 hetente jelentest tesz nem tul jo otlet.
h enyhitsem?
hatjo most mit irjak.
az egyik legnagyobb gondom jelenleg szerelem illetve nem is szerelem hanem valami mas. eleg bonyolult az egesz.
nem az a fele problema h jaj nemszeret vagy uristenelhagytak hanem ...kulonleges. :D
de megse tudam fogalmazni szerinetm :SS
aztan van ott meg azis h ugye mivel nemtudok kivel beszelni nagyon maganyosnak erzem magam, csaladi gondokbol van eleg es mikor ugy erzem h egyaltalan nem birom nyugtatokhoz nyulok mert egesznap porog az agyam h mit h kene/kellett volna ez miert van igy stb. es ha bevettem 2-3 2mg-s rivot akkor uresseget erzek es nem gondolkozok es ezzel lenyugszom.
egyebkent meg az almaimban sem szabadulok meg a problemaktol ugy h napi 24 oraban az en- v a barataim gondjain gondolkozok ami eleg faraszto :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!