Csak én vagyok ilyen? 22/f
Ha nem akarnál gyógyulni, akkor nem tennéd fel itt ezt a kérdést.Szóval, szeretnél te gyógyulni, de sajnos a depressziónak ilyen a természete, hogy negatív gondolatok táplál az emberbe... vagy fordítva..a negatív gondolatok táplálják a depressziót.
Szóval, nincs neked helyrehozhatatlan problémád, csak most életed nehéz szakaszában vagy.De ilyen mindenkinek van néha.
Próbálj értelmes célt keresni magadnak és akkor elmúlik.
2. válaszoló...miken gondolkozom?... hát nagyjából az élet értelmetlenségén persze az én szemszögemből...igazából csak azt fontolgatom már h hogyan dobhatnám el ezt a semmire való életet a nélkül h fájdalmat okoznék bárkinek is...szinte csak sötét gondolataim vannak ha éppen nem vegetál az agyam mint egy zombié...ilyesmin és persze azon h hogyan jutottam idáig és arra jutok h szánalmasan rövid úton nem tettem semmi érdemlegeset az életemben a szüleimnek is csak csalódást okoztam és magamnak is....én elszúrtam ezt az életet és a kijavításához pedig nincs elég akaratom mert 0-án vagyok szó szerint ha most ebben a percben meghalnék semmi nem maradna utánam...mert nem értem el semmit de már nem is akarok....
ilyenkor szokott jönni az a duma h de még annyira fiatal vagy van egy csomó lehetőséged...hát én le..om a lehetőségeimet egyszerűen nem kell ez az élet..a probléma ezzel kapcsolatban csak annyi h gyáva vagyok eldobni magamtól és ezért vagyok most patthelyzetben...és ezért vegetálok már megint 2 hónapja....
Ne haragudj, de egy depressziós nem tud írni a bajáról,és nem ennyit...én bipoláris vagyok, és hogy akarok-e gyógyulni?
Leszarom...
Én próbálom figyelmen kívül hagyni azt, hogy van ez a kis diagnózis, és lehetőleg normálisan élni, betegségtudat nélkül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!