Pánikbetegség? Vagy mégsem?
2 hónapja pánikbetegségben szenvedek! 1hónapja voltam pszichiáternél aki Citapram 20mg napi 1x dózist írt fel, plusz Atarax tablettát szükség esetén! Az orvos 3-4 hetet adott míg ez a tabi beépül a szervezetbe és elkezdem magam jobban érezni. Ez amint észrevettem magamon be is vált, mert egész jól tudom kezelni ha rám is tör, de vmi mégsincs rendben! Tudnátok nekem segíteni?
A kérdésem az volna, hogy normális tünetnek számít-e az, hogy 2-3 napig mint akinek semmilyen betegsége nem lenne (jó ezzel nem azt akarom mondani hogy nem gondolok arra hogy rám fog jönni)és utána ugyanúgy 2-3 napig nehézlégzéssel, mellkasi szorítással,(aggódással telik el a napom?
Nagyon elkeserít hogy úgy érzem óriási akaraterőm van, agykontrollt is csinálok és mégis vannak ilyen napjaim amikor nincs rohamom de olyan rosszul érzem magam megakad a levegőm szédülök rossz a közérzetem stb...Habár ez még mindig jobb hogy a roham nem jön rám mert beláttam hogy ebbe nem lehet meghalni!
Van valaki aki ilyet tapasztalt a betegsége idején, vagy elkezdhetek aggódni hogy nem is pánikbeteg vagyok hanem tényleg van valamilyen szervi bajom?:( Mert én úgy hallottam hogy a tünetek csak a pánikrohamok alatt vannak és azok el is múlnak miután lecsillapodott az ember..
Tanácstalan vagyok kérlek segítsetek a pszichodoki még csak július végére adott időpontot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!