Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség nyáron erősebb?

Pánikbetegség nyáron erősebb?

Figyelt kérdés

Pánikcipőben járó társaimhoz intézném a kérdést, illetve tapasztalataitokat kérném, hogy osszátok meg velem.

Már több mint egy éve kínlódok ezzel, vannak jobb és rosszabb időszakaim... Újabban, hogy bejött ez a nagy meleg, még rosszabbul vagyok. Egyébként is jellemző, hogy kapkodom a levegőt, szédülök, és szorongok a legnyugodtabb helyzetben is. Bent a munkahelyemen iszonyú a meleg, nincs klíma semmi, és napok óta ez csak fokozza a pánikomat. Kikészülök a melegtől, kiveszi az erőmet, fáradt vagyok tőle, és egyébként is kótyagossá tesz. Ez mégjobban ront csak a helyzetemen. A kettő összekeveredik, és egész nap azon feszengek, hogy mikor fogok elájulni :( Ismerős ez a helyzet valakinek?

2012. jún. 21. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
A hőség mindenkit megvisel valamilyen szinten. Ilyenkor egészséges eemberek is rosszul lehetnek, de ha valaki alapból is beteg...
2012. jún. 21. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Na pont ugyanazért akartam írni,és pontosan azt írtad le,amit én is érzek egész nap,pláne a munkahelyemen.pánikbeteg vagyok én is.Igen,szinte egész nap azon kattogok,hogy nem vagyok jól,szédülök,Úristen elájulok,és még sorolhatnám....Nekem nagyon betesz ez a pokoli meleg.
2012. jún. 21. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen ez természetes hogy most erősebb tünetek vannak.Túl kell élni valahogy,mást nem tehetsz!
2012. jún. 21. 14:04
 4/9 anonim válasza:
Nálam is ugyanez van.... :D
2012. jún. 22. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Természetesen lehetséges. Az időjárás sok mindenre kihat bizonyítottan a szervezetben. Nem egyedi probléma, hogy ilyenkor felerősödnek a pánikbetegség tünetei. Konzultálj róla az orvosoddal, ill. tedd meg az általános intézkedéseket (fogyassz sok folyadékot, napközben zárd az ablakot, éjszaka szellőztess és hűtsd a házat, hűsítő lehet még egy jégkockás alkoholmentes ital vagy egy jégkrém is, naponta többször zuhanyozz le, lefekvés előtt mindenképpen mert sokat segít az elalvásban).
2012. jún. 23. 06:17
 6/9 anonim ***** válasza:

A nagy melegben másnak is minden baja van, csak te még szorongsz is tőle, mert gondolom félsz, hogy valami bajod lesz.A keringést is terheli a meleg.

Egyébként ismerős, igen.A nagy hőségben engem is elkap a frász néha.

2012. júl. 2. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Jót tehet, akár a munkahelyeden is, ha egy vizes textilzsebkendőt teszel pár percre a homlokodra, vagy mellkasodra, kicsit megtörölközöl vele.Nyugtat.
2012. júl. 2. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsi tudom ,hogy off de ha lehet egy kérdésem: aki pánikos az tapasztalta már azt ,hogy egyszerűen ha rohamot nem is kap de ilyen - ideg van benne? Úgy értem csak úgy random ideges vagyok nemtudom másképp írni. Egyszer erre nagyon ráparáztam és a fejemet a falba tudtam volna verni mert olyan idegesnek éreztem magam talán kicsit szédültem is.
2012. júl. 2. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy csak úgy, ok nélkül lennék ideges.Valami oka mindig van.Inkább szorongani szoktam ok nélkül.Pl nyugodtan ülök és olvasok és egyszer csak kiráz a hideg, görcsöl a hasam, olyan, mintha vizsgára készülnék, belém áll a frász.Aztán pár perc múlva megszűnik.
2012. júl. 2. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!