Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azt hiszem megint előtört...

Azt hiszem megint előtört rajtam a pánikbetegség!?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron voltam tíz napig kórházban,idegi és fizikai kimerültségtől.Magas lett a vérnyomásom és ráadásul pánikbeteg is lettem.Sokat dolgoztam és idegeskedtem,nem tudtam enni és aludni.Teljesen kimerültem.Félek hogy megint úgy járok!A vérnyomás csökkentőt szedem rendesen de a Frontint a nyugtatót nem.Talán újból szednem kéne? Mit gondoltok?
2012. jún. 20. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy csak a meleg miatt érzed így? mert én is pánikbeteg vagyok, de kb. április óta nem volt rohamom. most viszont, hogy ilyen 30 fokok vannak, én is úgy érzem néha, mintha kezdene visszajönni, de remélem, h csak az idő miatt érzem így
2012. jún. 20. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a meleg,nem tudom.Megint remegek,nehezen veszem a levegöt,elöjött megint nyom a melkasom,fáradt és ideges vagyok.Nagyon rossz érzés!Félek hogy megint rosszul leszek.Lehet hogy felhívom a pszichologusomat.
2012. jún. 21. 08:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a Frontint úgy kaptad, hogy rendszeresen szedned kell, akkor ez nem is kérdés.
2012. jún. 21. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!