Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mért érzem jól magam, ha...

Mért érzem jól magam, ha rosszat okozok a hozzám közel állókhoz?

Figyelt kérdés

Mért szeretem megbántani azt aki közel van hozzám ? Mért szeretek vitatkozni és felbosszantani a közel állókat és magam ? Mért szeretném hogy senki ne kerüljön hozzám közel ? Mért érzem úgy hogyha bárki közel áll hozzám attól gyorsan meg kel szabadulnom mert megijedek vagy hasonló érzelmeim lesznek ? Mért félek a szeretettől, törődéstől ? Mért csak tompák az érzelmeim bármi felé ? Mért nem tudok élvezni semmit amit csinálok ?(bármilyen körülmény)

Úgy érzem eltávolodok (el kell távolodnom) mindenkitől és mért érzem azt hogy egyedül KELL lennem ? 18F

Köszönöm válaszaitokat.

2012. jún. 30. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha valóban kíváncsi vagy az okra, a vezetett meditáció meg tudja mutatni hol a gyökere a problémának.

Olyasmi mint a hipnózis, viszont végig tudod, mi történik és aktívan részt veszel benne.

2012. júl. 2. 07:47
 12/13 A kérdező kommentje:
Megtudod nekem mondani ez a dolog miképpen működik ? Mire számíthatok, illetve kivezeti ? Ezzel miképpen találom meg a válaszaimat ? Miért jó ha vezetik ? Lassan már nekem is elegem lesz magamból hogy csak kérdéseim vannak :D.
2012. júl. 2. 12:22
 13/13 anonim ***** válasza:
a pszichopata nem egyenlő az antiszocialitással. A pszichopatának nincsenek érzelmei vagyis nem nagyon mérlegelni, hogy amit tesz az mekkora fajsúlyú. Az antiszociálisnak vannak érzelmei. Van egy barátom aki antiszociális. Engem is nagyon szeret. Azokhoz az emberekhez áll közel akiket már évek óta ismer, és nem nagyon tudja elfogadni az újakat. Valamint nagyon sok ember környezetében pánik rohamot kap.
2012. júl. 2. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!