Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért kapom ezt? Mi rosszat...

Miért kapom ezt? Mi rosszat tettem?

Figyelt kérdés
Nemrég meghalt apám... rá egy hétre nagymamám, aztán nagynéném... most meg barátnőmet is elütötte egy autó.... Mi jöhet még? :(:( Még csak 18 vagyok de több embert elvesztettem aki fontos volt... És akkor az érettségi... :(
2011. jún. 17. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg! Ezek csak véletlen egybeesések, senki nem akar bántani téged. Az érettségire pedig figyelj oda, mert azon a jövőd múlik! Hidd el a megboldogultak mind büszkék lennének rád, ha jól sikerülne!

Azonban tudom, hogy ezt nehéz elérni, ugyanis teljesen természetes, hogy a halálesetek után erős stresszes és depressziós időszak következik, aminek velejárója a szellemi és fizikai teljesítőképesség gyengülése. Ha tapasztalatod ezeket, akkor nyugodtan jelezd a tanáraid felé a dolgot, hátha van bennük egy kis emberség és megértik, hogy ennyi haláleset után az ember nincs jó passzban. Biztos lesznek olyan válaszolók, akik azt mondják majd, hogy nem kell gyengélkedni és erősnek kell lenni, talpra kell állni. Azért valljuk be egy ilyen sorozat után ez lehetetlen. Ember vagy, nem robot, annak minden érzelmi előnyével és hátrányával együtt!

Remélem, hogy megjön majd a szerencséd is. További szép napot és készülj fel az érettségire a lehetőségekhez képest!

2011. jún. 17. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Megértem mit érzel....én 17éves koromban elveszitettem 3 haveromat...majd 3hónapra rá az unokatesómat...és mikor az unokatesóm temetése megvolt,másnap egy messzi barátomat akartam felhivni,mert már régóta nem beszéltünk,és féltem,hogy valami baj van vele...a telefont az apja vette fel,és közölte,hogy a srác meghalt autóbalesetben:'(

Pedig nagyon fontos volt nekem a srác....

2011. jún. 17. 13:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Ki készülök... apu októberbe halt meg, azóta dolgoznom kellet nekem is, mellette tanulás... most meg tegnap a barátnőm... hétfőn meg szóbeli.... :( Tudom nem szabadna panaszkodnom, mert Afrikába, Ázsiába vannak sokkal helyzetbe emberek... de élnék még ott is, ha visszakapnám őket....
2011. jún. 17. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Sajnos nem lehet visszahozni őket:(

Nekem is sokszor eszembe jut mindegyik haverom,de főleg a srác,aki autóbalesetben halt meg...pedig már eltelt 8év azóta...

2011. jún. 17. 14:09
 5/6 A kérdező kommentje:
:(
2011. jún. 17. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Most csak a legfontosabbra figyelj. Egyszerre csak egyet. Kitartás.
2011. jún. 18. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!