Idegösszeomlással, szorongással kiír az orvos? Ha igen, mennyi időre? Valakinek van ilyen tapasztalata?
Figyelt kérdés
Nem érzem jól magam, szeretnék hosszabb időre táppénzre menni, csak nem tudom jogosult-e az ember táppénzre ilyen problémával, úgymond elég súlyos betegség-e ez ahhoz,hogy indokolt legyen a több hónapnyi betegállomány.2012. jún. 28. 07:41
1/7 anonim válasza:
Orvosa válogatja. Nálunk akár több hónapra is kiír ilyen esetben az orvos.
2/7 anonim válasza:
Vigyél a pszichiáteredtől javaslatot.
3/7 anonim válasza:
Ha normális a háziorvosod, akkor kiír. Nekem is volt egy stresszes időszakom, amikor már nagyon pengeélen táncoltak az idegeim, és kiírt. 1 hetet kértem tőle, azt mondta, hogy ha többre van szükségem, menjek vissza, és meghosszabbítja.
4/7 anonim válasza:
A háziorvos nem írhat ki senkit hónapokra. Ki kell vizsgáltassa a beteget, szakorvossal. Saját kérésre senkit sem írnak ki. Jó is lenne.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom a korod, munkád, de azt azért vedd figyelembe, hogy nyoma marad!
6/7 A kérdező kommentje:
van pszichiáteri szakvélemény a betegségemről. A munkahelyemen elengednek táppénzre, és tudják milyen okból. A főnököm is jár pszichiáterhez tudja mi a dörgés. Csak Magyarországon lenézett dolog ez a probléma, azoknak is csak addig, amig ők nem kerülnek ilyen helyzetbe.
2012. jún. 29. 13:06
7/7 anonim válasza:
5 vagyok. Ebben az esetben menj a háziorvoshoz, mert Ő fog táppénzre venni, és a szakorvoshoz beutal. Ha a pszichiáter úgy látja, ír egy javaslatot, amivel ismét a háziorvoshoz kell menni.
Mégis próbállak lebeszélni a hosszú táppénzről mert egyetlen munkáltató se díjazza, és munkát találni nagyon nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!