2/19 A kérdező kommentje:
Befeküdni napokra, infúziót, injekciókat kapni, és hasonlók.
Orvos párt szeretnék valamiért magamnak.
2012. máj. 3. 21:32
4/19 anonim válasza:
Szerintem magányos vagy, és nem figyelnek rád az emberek.:(
5/19 anonim válasza:
Ha orvos párt szeretnél, járj olyan eseményekre, bulikra, ahol van belőlük bőven. Ez a való élet, nem a Grace klinika...
6/19 homo ludensz válasza:
Ha a földön jársz és nem képzelt világban, akkor csak egy rá a magyarázat: tudat alatt szorongsz hogy kórházba kerülsz és ha valóban ez bekövetkezik a szorongást nyugalom váltja fel. Ezt én végig éltem tehát saját tapasztalatból mondom.
7/19 MÉszáros Zoltánné válasza:
persze...az orvosok jól keresnek az átlaghoz képest...én is azt akartam!de helyette van egy igen szépen kigyúrt kőműves férjem,és valljuk be sokkal szexibb egy szutykos koszos félpucér napbarnított férfi, mint egy fehér tógás "Edward Cullen"
8/19 anonim válasza:
MÉszáros Zoltánnénak: de a dokik okosak és intelligensek, mondjuk egy House karakterű dokit én bevállalnék
9/19 anonim válasza:
Egy szakmunkás nem lehet okos és intelligens? Nincs megtiltva nekik sem, hogy olvassanak és nyitott szemmel járjanak...
Ismerek olyan orvosokat, akik olyan ostobák, mint a raklap.
(5. voltam)
10/19 anonim válasza:
oké, de sok ilyen szakmunkást ismersz? (tisztelet a kivételeknek, akik a szabályt erősítik!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!